Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallijā "Kurzeme 2011" būs "Neste" ātrumposms

Jānis Celmiņš

Rallijā "Kurzeme 2011" būs "Neste" ātrumposms
Ivars Vasaraudzis
Foto: Roberts Jansons, "Tavs Auto"

SIA “Neste Latvija” atbalstīs “Rallijs Kurzeme 2011”, izaicinot braucējus “Neste ātrumposmā”, kas ir garākais un grūtākais ātrumposms Kurzemes rallijā. Rallija laikā “Neste” piedāvās arī īpašu cenu degvielai abās “Neste” degvielas uzpildes stacijās Liepājā. “Rallijs Kurzeme 2011” ir Latvijas čempionāta rallijā 6.posms. Tas norisināsies 26.-27.augustā Liepājā.

“”Neste” vārds jau vairāk kā desmit gadus saistās ar ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā pēdējos gados ir attīstījusies kvalitatīva rallija braukšanas un tā apmeklēšanas kultūra. “Neste Latvija” ir gandarīta atbalstīt Latvijas ralliju, tai skaitā arī nodrošinot “Rallija Kurzeme” ātrumposmu,” stāsta Artu Airiainens, “Neste Latvija” ģenerāldirektors.

“Rallijs Kurzeme 2011” norisināsies Liepājā 26.-27. augustā. Sacensības priecēs skatītājus ar spēcīgu dalībnieku sastāvu, dinamiskiem grants ātrumposmiem, no kuriem viens būs jāveic pa nakti. Īpaši interesants solās būt pilsētas ātrumposms Liepājas Ostas teritorijā, savukārt lielākais pārbaudījums sportistiem – Neste vārdā nosauktais, vairāk kā 25km garais ātrumposms, kurš sāksies sestdien, 27.augustā plkst. 17:18 Nīcas un Rucavas novadā. “Rallijs Kurzeme” jau otro gadu norisināsies “Ātruma Festivāla” ievaros, pulcējot pilsētas ielās SuperMoto sacensību dalībniekus, vēsturisko un ātro automašīnu eksponātus, kā arī piedāvājot dažādas kultūras un mākslas aktivitātes.

Sīkāka informācija par „Rallijs Kurzeme 2011” rallykurzeme.lv (autorally.lv - Latvijas...