Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Seska ekipāža izcīna trešo vietu Spānijas grants rallijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Seska ekipāža izcīna trešo vietu Spānijas grants rallijā
Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Ar izcīnītu trešo vietu grants rallija sacensības "Rally Ciudad de Granada", kas šajā nedēļas nogalē norisinājās Spānijā, noslēgusi Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža.

Sesks/Francis šo izmantoja kā sagatavošanās ralliju pasaules čempionāta nākamajam posmam Čīlē, kur latvieši atkal plāno startēt ar "Ford Puma Rally1" mašīnu. Savukārt šonedēļ sportisti brauca ar "Ford Fiesta Rally2" auto, ar ko iepriekš sacīkstēs vēl nebija piedalījušies. Ekipāžu apkalpoja "Past-Racing" komanda.

"Rally Ciudad de Granada" bija Spānijas grants rallija kausa izcīņas ceturtais posms. Šodien tika veikti astoņi ātrumposmi ar kopējo garumu 100.62 kilometri. Savukārt jau piektdienas vakarā Granadas pilsētā notika superspeciālais ātrumposms, kura rezultāti gan netika ņemti vērā rallija oficiālajā vērtējumā.

Rallijā startēja un pārliecinoši uzvarēja WRC kopvērtējuma līderis Tjerī Noivils. Beļģu pilota ekipāža startēja ar jaudīgo "Hyundai i20 N Rally1 Hybrid" un bija neapšaubāmi favorīti. Šo statusu Noivils pilnībā attaisnoja, uzrādot labākos laikus visos astoņos ātrumposmos un uzvarot ar vairāk nekā divu minūšu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

Pēc šodienas pirmā ātrumposma Sesks/Francis atradās otrajā pozīcijā, bet pēc otrā dopa atkrita uz trešo vietu, aiz Miko Heikiles ekipāžas, kas arī startēja ar "Rally2" klases auto. Abu ekipāžu ātrums bija līdzīgs. Dažos ātrumposmos ātrāks bija Sesks, citos zaudēja Heikilem pavisam nedaudz. Finišā no somu pilota Mārtiņš atpalika 12.5 sekundes. Savukārt ceturtās vietas ieguvēji zaudēja vēl vairāk par trim minūtēm.

Rezultāti:

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv

     [+] [-]

, 2024-09-15 13:58, pirms 3 dienām
kāds zin vai evo atšķiras no rally2 ar kaut ko butisku? gribas saprast cik ātri Mārtiņš nobraucis ar fordu

     [+] [-]

, 2024-09-15 17:49, pirms 3 dienām
īsti nesapratu par kuru evo domā, ja škodas evo tad tā ir škodas otrā paaudze rally 2 , ja protams neskaita pirms tam s2000. Jaunākā škodai ir rs. Salīdzinot ar fordu pa lielam viņiem vajadzētu būt līdzvērtīgi it sevišķi ar otro paaudzi. fords vairs neražo fiestu un tapēc arī rūpnīcai zudusi intresi šo modeli attīstīt tapēc praksē izskatās,ka viņš tomēr biki atpaliek par jaunajiem ,kas modernāki. Mārtiņam ar Heikilu vienmēr ir bijusi sīva cīņa, arī tas bija šoreiz, gruti pateikt kapēc zaudēja vai auto dēļ, vai dēļ riepām, vai dēļ paša, bet gan jau sasumējās viss kopā. Vēl viens aspekts Mārtiņš ar fordu nebija braucis, bet Heikila ar škodu gan bij braucis, kā arī šis bija treniņš un tapēc nevajadzēja par jebkuru cenu iet uz uzvaru. Cik saprotu Martiņš ir pakāpies uz otro vietu kopvērtējumā, jo Noivils izskatās,ka diskvalificēts dēļ tā,ka nieieradās servissa parkā.

     [+] [-]

, 2024-09-16 12:11, aizvakar
wizzy888 rakstīja: kāds zin vai evo atšķiras no rally2 ar kaut ko butisku? gribas saprast cik ātri Mārtiņš nobraucis ar fordu
Manuprāt labi ir nobraukuši ... kaut vai tas, ka vietējiem trīs minūtes ir atvestas ... vairāk jau rokas bija jāizkustina, nevis uz rezultātu jāiet ...

     [+] [-]

, 2024-09-17 13:22, vakar
Protams, ka labi , domāju ,ka baigi negāja uz rezūltātu, Heikila ir ļoti ātrs, iespējams,ka pat ātrāks par mārtiņu, vienīgi viņam visādas neveiksmes bieži gadās, domāju ,ka viņam bija svarīgāk uzvarēt nekā Mārtiņam