Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallija komanda "LMT Autosporta Akadēmija" aicina uz auto moto šovu Spilves lidostā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rallija komanda "LMT Autosporta Akadēmija" aicina uz auto moto šovu Spilves lidostā
Foto: LMT Autosporta Akadēmija

Sestdien, 16.augustā, visi interesenti ir aicināti uz vēsturisko pilsētas lidostu „Spilve” (Rīgā, Daugavgrīvas ielā 140), kur ar krāšņu pasākumu programmu tiks atzīmēta lidostas „Spilve” 60 gadu jubileja. Šī pasākuma ietvaros notiks auto moto šovs „Ready to Race All Motorsport Stars”, kurā tuvāk varēs iepazīties arī ar „LMT Autosporta Akadēmijas” rallija komandu.

Jubilejas pasākuma oficiālā atklāšana paredzēta plkst.12:00, bet visi interesenti uz lidostu „Spilve” aicināti jau no plkst.10:00. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

„LMT Autosporta Akadēmijas” stendā būs lieliska iespēja satikt komandas sportistus – Ralfu Sirmaci ar stūrmani Māri Kulšu, kā arī Kristapu Feldmani ar stūrmani Andri Velmi, un uzdot viņiem visus interesējošos jautājumus gan par ralliju, gan par sportistu ikdienu. Tāpat būs iespēja pamēģināt, kādas ir sajūtas iekāpjot īstā sporta automašīnā Ford Fiesta R2 un pašiem izbaudīt autosportu virtuālajā pasaulē.

Ātrākos gaidīs pārsteiguma balvas no „LMT Autosporta Akadēmijas”. Komandas faniem būs iespēja iegādāties „LMT Autosporta Akadēmijas” fanu atribūtiku un iegūt autogrāfus no sportistiem uz speciāli sagatavotām informatīvajām foto kartiņām.

Jau šobrīd visiem ir iespēja piedalīties „LMT Autosporta Akadēmijas” sagatavotajā konkursā un laimēt iespēju „Lidostai SPILVE 60” svētku ietvaros doties adrenalīna pilnā braucienā ar Ford Fiesta R2, kopā ar kādu no „LMT Autosporta Akadēmijas” pilotiem. Vairāk informācijas par konkursu meklē "www.autoakademija.lv".

Izmantotie resursi:
LMT Autosporta Akadēmija