Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Baldiņam ''RallyX Nordic'' treniņos 11. un 4.vieta, Supercar klasē ātrākie Ekstroms un Kristofersons

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Baldiņam ''RallyX Nordic'' treniņos 11. un 4.vieta, Supercar klasē ātrākie Ekstroms un Kristofersons
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media

Zviedrijā, Holjes trasē, piektdien startēja ''RallyX Nordic'' čempionāta 1. un 2.posms. Piektdien sportisti aizvadīja divus treniņbraucienus, kas norisinājās pa sausu un slapju trasi.

Pirmajos treniņos kroskartu klasē Baldiņam 24 sportistu konkurencē bija 11.vieta, līderim zaudējot 1,7 sekundes. Otrajos Ronalds jau bija ceturtais ātrākais, Džimijam Osterbergam zaudējot 1,6 sekundes.

''Nu ko, treniņus esam aizvadījuši. Uzrādījām 4. labāko laiku otrajos treniņos. Vēl īsti neesam sapratušies ar jauno bagiju, bet ar katru apli sāku saprast, ko viņš/viņa grib un, ko gribu es. Ir stipri savādāk jābrauc nekā ar iepriekšējo bagiju, bet sajūtas ir labas. Sestdien 10:00 sāksies reālas sacensības,'' tā Baldiņš.

Supercar klasē pirmajos treniņos ātrākais bija Matiass Ekstroms ar Audi S1 automašīnu. Tikai 0,172 sekundes viņam zaudēja rallija braucējs Ole-Kristians Veibijs, bet trešais bija Johans Kristofersons, kurš atpalika 0,235 sekundes.

Otrajos treniņos, kas norisinājās jau pa slapju trasi, ātrākais jau bija Kristofersons, kuram 0,222 sekundes zaudēja Antons Marklunds, bet 0,555 sekundes zaudēja Peters Hedstroms. Ekstromam otrajos treniņos devītā vieta (+1,145).

Sacensību starts šodien paredzēts plkst. 10:00 pēc Latvijas laika.