Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solberga stūrmanis: ''Pirms neilga laika vēl lasīju avīzi, bet tagad jau stāvu uz goda pjedestāla''

P.Solberga stūrmanis: ''Pirms neilga laika vēl lasīju avīzi, bet tagad jau stāvu uz goda pjedestāla''
Kriss Patersons saņem šampānieša dušu
Foto: AFP/Scanpix

Augsto trešo vietu Bulgārijas WRC rallijā izcīnīja norvēģis Peters Solbergs, kuram šoreiz blakus sēdējā jauns stūrmanis - Kriss Patersons.

Pēc tam, kad no rallija ģimenes un biznesa dēļ aizgāja P.Solberga ilggadējais stūrmanis Fils Milss, Solbergs palika bez stūrmaņa. Uz Milsa vietu pieteicās daudzi potenciālie kandidāti, taču P.Solbergs izvēlējās 41 gadu veco Krisu Patersonu. ''Esmu priecīgs, ka mans jaunais stūrmanis būs Patersons. Esmu pārliecināts, ka mūsu sadarbība būs laba,'' pirms neilga laika teica P.Solbergs.

Pirms Bulgārijas rallija abi vēl aizvadīja testus, pēc kuriem norvēģu rallija braucējs bija sajūsmā par Patersonu. ''Gan mašīna, gan jaunais stūrmanis strādāja perfekti. Protams, paies laiks, kamēr pieradīšu pie jaunā stūrmaņa un jaunās balss, taču uz Bulgārijas ralliju raugos optimistiski,'' pēc Bulgārijas rallija testiem teica Solbergs.

Kā vēlāk izrādījās, tad rallijā ekipāža izcīnīja trešo vietu, par ko arī abi bija ļoti priecīgi. ''Esmu tik laimīgs,'' pēc kāpšanas uz goda pjedestāla atzina Patersons. ''Kurš to varēja paredzēt, ka tas viss beigsies tā. Pirms divām nedēļām es sēdēju mājās un lasīju Sunday laikrakstu, bet šodien es jau stāvu uz goda pjedestāla WRC rallijā. Un beigās vēl es saņēmu “Spirit of the rally” balvu. Tā ir fantastika.''

Izmantotie resursi:
pettersolberg.com

 +31 [+] [-]

, 2010-07-13 12:21, pirms 14 gadiem
diez kādā tempā stūrmanis lasa avīzi?

 +16 [+] [-]

, 2010-07-13 12:31, pirms 14 gadiem
pūce rakstīja: diez kādā tempā stūrmanis lasa avīzi?
Tā kā, ka Čaks nobāl