Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Mini Countryman WRC" cer uz uzvarām jau pirmajā sezonā

"Mini Countryman WRC" cer uz uzvarām jau pirmajā sezonā
"Mini Countryman WRC" automašīna
Foto: supermotores.net

''Prodrive'' tehniskais direktors Deivids Lapvorts ir pārliecināts, ka ''Mini Countryman WRC'' nākamgad savā pirmajā WRC sezonā var izcīnīt uzvaru.

Lapvorts bija tas, kurš iepriekš strādāja un attīstīja ''Subaru'' automašīnu, taču pēdējo gadu laikā ''Prodrive'' tehniskais direktors pārraudzīja ''Mini'' būvniecību. Sākotnēji Lapvorts Lielbritānijā pats sēdās pie ''Mini'' stūres, lai pārbaudītu pašas galvenās lietas. Neilgi pēc tam septembra vidū ''Mini'' devās uz Portugāli, kur tika aizvadīti nedēļu gari testa braucieni, kuros piedalījās tādi rallija braucēji kā Marko Martins, divkārtējais pasaules rallija čempions Markuss Gronholms un pašreizējais IRC seriāla čempions Kriss Mīke, kurš nākamgad būs viens no ''Mini'' komandas pilotiem. Lai arī šobrīd vēl nav zināms, kurš būs Mīkes komandas biedrs, ik pa laikam parādās runas, ka tas varētu būt Gronholms, kurš arī pats atzinis, ka šis ir interesants projekts, kurā viņš varētu piedalīties.

''Šajos pēdējos testos mašīna gāja ļoti labi. Mums nebija nekādu problēmu,'' iesāk Lapvorts. ''Šobrīd viss notiek pēc plāna un grafika. Paredzu, ka nākamgad, kad ''Mini'' startēs WRC, tā būs konkurētspējīga. Kad brauksim rallijos, mēs nenodarbosimies ar aritmētiku, tāpēc, ja jūs man jautāsiet, vai mēs nākamgad varam uzvarēt kādā rallijā, tad man atbilde būs: ''kāpēc ne?''''

Atgādināsim, ka 2011. gadā ''Mini'' plāno startēt dažos WRC rallija posmos, bet, sākot ar 2012. gadu, plānots startēt visos pasaules čempionāta posmos. Šobrīd ''Mini'' turpinās aizvadīt intensīvus testus, lai uz pirmo ralliju sagatavotos pēc iespējas labāk.

''Mini'' testu braucieni

''Mini'' testu braucieni

Izmantotie resursi:
MaxRally

Vai "Mini Countryman WRC" 2011. gada sezonā izcīnīs kādu uzvaru WRC rallijā?

  • 36

  • 44


     [+] [-]

, 2010-10-11 14:30, pirms 14 gadiem
ja jau marko martins brauc tad jau būs ok

  +2 [+] [-]

, 2010-10-11 14:45, pirms 14 gadiem
ui,ui, jau pirmajā sezonā ar jaunu mašīnu uzvaras-skaļi teikts!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 14:58, pirms 14 gadiem
anguss rakstīja: ui,ui, jau pirmajā sezonā ar jaunu mašīnu uzvaras-skaļi teikts!
jauni auto būs visiem, tā ka iespējas domājams ir

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 16:20, pirms 14 gadiem
bitīte!!