Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Hyundai" sastāvā apstiprina Sordo un Atkinsonu, kā arī prezentē mašīnas krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Hyundai" sastāvā apstiprina Sordo un Atkinsonu, kā arī prezentē mašīnas krāsojumu
"Hyundai i20 WRC" mašīnas krāsojums
Foto: Hyundai Motorsport

Pasaules rallija čempionāta jaunā komanda "Hyundai" šodien paziņoja, ka tās sastāvā 2014. gada sezonā startēs arī Danijs Sordo un Kriss Atkinsons.

Jau iepriekš "Hyundai" apstiprināja, ka visos posmos komandas rindās brauks aizvadītās WRC sezonas vicečempions Tjerī Noivils, bet atsevišķās sacīkstēs sastāvam pievienosies Juho Hanninens, kurš šogad bija viens no "Hyundai i20 WRC" automašīnas testpilotiem. Arī Atkinsons līdz šim bija "Hyundai" testpilots, bet Sordo šogad pārstāvēja "Citroen" komandu. Atkinsons aizvadītajā WRC sezonā piedalījās vienā posmā, kad Meksikas rallijā "Citroen" sastāvā guva sesto vietu.

Kā jau minēts, Noivils ar "Hyundai i20 WRC" automobili piedalīsies visos nākošās sezonas posmos pasaules čempionātā, kamēr pārējās sacīkstēs mašīnu savā starpā dalīs Sordo, Hanninens un Atkinsons. WRC pirmajā posmā Montekarlo rallijā, kas būs "Hyundai" atgriešanās sacensības, to pārstāvēs Noivils un asfalta ralliju speciālists Sordo.

Tāpat kļuvis zināms, ka "Hyundai" komandas galvenais sponsors 2014. gada WRC sezonā būs naftas kompānija "Shell". Līdz ar to izplatītas arī pirmās fotogrāfijas ar to, kāds izskatīsies komandas mašīnu dizains. Atgādinām, ka "Hyundai" komandai šī būs atgriešanās WRC kopš aiziešanas no čempionāta 2003. gada sezonas izskaņā.

Dienu iepriekš sastāvu 2014. gada WRC sezonai paziņoja arī "Citroen". Šo komandu jaunajā sezonā visos posmos pārstāvēs Madss Ostbergs un Kriss Mīke, bet atsevišķās sacīkstēs trešo "Citroen DS3 WRC" automobili pilotēs Halis Al Kasīmī.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-12-10 15:12, pirms 11 gadiem
Ja Atkinsons ir mr.Bina radinieks, tad fanoshu par Hyundai.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-10 15:51, pirms 11 gadiem
112233 rakstīja: Ja Atkinsons ir mr.Bina radinieks, tad fanoshu par Hyundai.
Viņi ir tikai uzvārda brāļi Līdz ar to diemžēl nekāda radniecība viņu starpā nav Un jokojoties pat jāsaka ka Mr.Bean ir labāks sacīkšu braucējs par Krisu