Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vilkss brauks Skotijas IRC rallijā, un cer uz uzvaru

Vilkss brauks Skotijas IRC rallijā, un cer uz uzvaru
Gajs Vilkss

Divkārtējais Lielbritānijas rallija čempions un bijušais "Proton" komandas rallija braucējs Gajs Vilkss startēs arī sezonas pēdējā IRC rallija posmā, kur viņš brauks ar ''Skoda Fabia S2000'' automašīnu.

Līdz šim Vilkss ar "Proton" automašīnu šīs komandas sastāvā piedalījās sešos Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallijos. Šajā laikā labākais IRC rallijs Vilksam bija Krievijā, kur viņš kopvērtējumā izcīnīja piekto, bet IRC klasē ceturto vietu.

Taču pēc pēdējā IRC rallija posma Malaiziešu automobiļu ražotājs "Proton" pārtrauca sadarbību ar Vilksu. ''Mēs nolēmām tālāk iet katrs savu ceļu,'' saka komandas vadītājs Kriss Melors. ''Vilksam bija savas idejas kā strādā mašīna, taču tās nesakrita ar mūsu. Šis temats tagad ir slēgts. Mēs turpināsim iet uz priekšu un ar nepacietību gaidām Skotijas ralliju.''

Taču Vilkss nav palicis bez darba, jo sezonas pēdējā posmā, kurš notiks Skotijā, angļu pilota rīcībā būs ''Skoda UK'' komandas ''Skoda Fabia S2000'' automašīna. ''Šī man ir lieliska iespēja, tāpēc ar lielu nepacietību gaidu to brīdi, kad varēšu braukt ''Skoda UK'' komandā. Tas, ka brauksim savu līdzjutēju priekšā, šo ralliju padarīs vēl īpašāku. Nepārprotami cīnīšos par uzvaru,'' optimistiski saka pilots.

Izmantotie resursi:
autosport.com