Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Baumanis pievienojies Štola komandai?

Juris Grīns
Juris Grīns

Baumanis pievienojies Štola komandai?
Jānis Baumanis
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Neoficiāla informācija, ko izplatījusi Jāņa Baumaņa bijusī komanda, liecina, ka latviešu rallijkrosa braucējs jaunajā sezonā pārstāvēs Manrēda Štola izveidotu vienību.

Baumanis pērn aizvadīja pirmo pilno sezonu pasaules rallijkrosa čempionātā, kur pārstāvēja "World RX Team Austria" krāsas un čempionātā guva desmito vietu. Astotajā vietā sezonu noslēdza viņa komandas biedrs Timurs Timerzjanovs, kurš šonedēļ intervijā "ru.motorsport.com" apstiprināja, ka šogad kopā ar Baumani brauks citā komandā, bet abi turpinās startēt ar "Ford" markas automašīnām.

"World RX Team Austria" tagad nomainījusi nosaukumu uz "MJP Racing Team Austria" un jau paziņojusi, ka tās rindās 2017. gadā startēs divkārtējais DTM čempions Timo Šaiders, kurš atsevišķos posmos pasaules čempionātā brauca jau pērn, un Kevins Ēriksons, kurš līdz šim pārstāvēja "Olsbergs MSE Ford" vienību.

"Mēs bijām tikpat pārsteigti kā jūs, kad uzzinājām, ka Jānis un Timurs devuši priekšroku lētākam, nevis ātrākam variantam," savā "Facebook" lapā faniem ziņo "MJP Racing Team Austria" komanda. "Skaidri nezinām, bet baumo, ka viņi brauks Manfrēda Štola komandā."

Štols iepriekš sadarbojās ar "World RX Team Austria", bet abu pušu sadarbību beidzās vēl pirms 2016. gada pasaules čempionāta sezonas. Šobrīd vēl nekas netiek ziņots par Štola plāniem uz gaidāmo sezonu, tāpat neko konkrētāk neatklāj Baumanis un Timerzjanovs.

Latviešu autosportists gan izteicies, ka savu nākamo komandu jau zina, bet oficiālais paziņojums gaidāms šī mēneša beigās vai marta sākumā.

2017. gada apstiprinātie PČ komandu sastāvi

KomandaAutoPiloti
Audi Sport EKS RXAudi S1Matiass Ekstrems/Tomass Heikinens
MJP Racing Team AustriaFord FiestaTimo Šaiders/Kevins Ēriksons
DA RacingPeugeot 208Žans-Batists Dubūrs
PSRX Volkswagen SwedenVW PoloJohans Kristofersons/Peters Solbergs

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - F1LV Blogs
facebook.com

  +1 [+] [-]

, 2017-02-09 15:54, pirms 8 gadiem
Štols ir ļoooti pieredzējis braucējs, cik gadus viņš brauca WRC ! Gan jau Jānis zin kapēc iet pie viņa, droši vien palika abiem kādas nerealizētas idejas pirms pusotra gada...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-09 16:21, pirms 8 gadiem
shaja komanda gadijuma nebrauca ari reinis nitish? kadu laiku atpakal

     [+] [-]

, 2017-02-09 18:25, pirms 8 gadiem
Gan jau Jānis zin, ko un kāpēc dara. Biškiņ jāpaciešas...