Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Skoda'' gatavojas Ipras rallijam (video)

''Skoda'' gatavojas Ipras rallijam (video)
Juho Haninens
Foto:

''Skoda'' komanda, kura izlaida Intercontinental Rally Challenge (IRC) sezonas otro posmu Brazīlijā, piektajā posmā, kurš notiks Beļģijā, startēs.

Ipras rallijs, kurš no 18.-20.jūnijam notiks Beļģijā, uz starta izies ļoti spēcīgi braucēji. ''Skoda'' komandas sastāvā ar rūpnīcas ''Fabia S2000'' automašīnu brauks Jans Kopeckis un Juho Haninens, bet ar privātu ''Fabia S2000'' automašīnu brauks Fransuā Duvāls.

''Pēc rallija Azoru salās nolēmām, ka startēsim sezonas sestajā posmā – Krievijā, taču mēs mainījām savu viedokli, jo rallijs Beļģijā ir viens no populārākajiem rallijiem IRC kalendārā, kurš šogad pulcēs kuplu un spēcīgu dalībnieku sastāvu,'' teikts komandas paziņojumā. ''Šis mūsu ''Fabia S2000'' automašīnai būs debijas rallijs uz asfalta seguma.''

Jāatzīmē, ka kopā uz starta izies ap 20 S2000 automašīnām. Tāpat arī šajā IRC rallijā tiks uzstādīts jauns rekords, jo kopā startēs septiņas ražotāju komandas (WRC rallijā pastāvīgi brauc četras komandas – aut.).

Lai labāk sagatavotos Beļģijas rallijam, komanda devās uz Čehiju, lai aizvdītu testu braucienus.

"Skoda" testu braucieni

Kopvērtējums pēc četriem posmiem

VietaPilotsPunkti
1.Kris Meeke20
2.Freddy Loix18
3.Nicolas Vouilloz14
4.Jan Kopecky13
5.Giandomenico Basso10
6.Sebastien Ogier10
7.Carl Tundo10
8.Alistair Cavenagh8

Izmantotie resursi:
ircseries.com

Slēpts komentārs: mtx03
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-08 15:32, pirms 15 gadiem
Iepriekšējais Fabia modelis sportiskajā versijā izskatījās skaistāks. Šis variants daudz neatšķiras no ielas.