Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Kubica apstiprina savu dalību Montekarlo IRC rallijā

Kubica apstiprina savu dalību Montekarlo IRC rallijā
Roberts Kubica
Foto: www.v10.pl

Poļu F-1 braucējs Roberts Kubica, kurš savu karjeru turpinās ''Renault'' komandā, apstiprinājis savu dalību sezonas pirmajā IRC rallija posmā.

Pagājušā gada izskaņā Kubica Itālijā, Sicīlijā, debitēja ''Taormina-Messina'' rallijā, taču debija izrādījās neveiksmīga, jo Kubica trešajā posmā avarēja. Ar to pilots nebija mierā, un jau pēc nedēļas viņš piedalījās Francijas rallija čempionāta pēdējā posmā - ''Rallye du Var", kurā startēja arī Sebastien Lēbs. Kamēr par pārliecinošu rallija uzvarētāju kļuva Lēbs ar savu sievu Severīnu, tikmēr Kubica finišēja 29.vietā.

Pēc rallija sportists paziņoja, ka līdz ko viņam būs izdevība, tā viņš startēs kādā rallijā. Un šodien kļuvis zināms, ka sezonas pirmajā IRC rallija posmā, kurš notiks 19.janvārī, uz starta izies arī Kubica.

Atgādināsim, ka janvāra beigās Lapzemes rallijā ar WRC automašīnu debitēs soms Kimi Raikonens. Tāpat plānojas, ka uz starta šajā rallijā varētu iziet vēl viens F-1 pilots – Heiki Kovalainens, kurš, visticamāk, brauktu ar malaiziešu autoražotāja ''Proton Satria Neo S2000'' automašīnu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-01-08 16:18, pirms 15 gadiem
veiksmi! Patika viņš F-1!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-08 17:40, pirms 15 gadiem
Rihards09 rakstīja: veiksmi! Patika viņš F-1!
Tu laikam lasi tikai VIRSRAKSTUS