Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' jau aizvada testus Velsā

''Citroen'' jau aizvada testus Velsā
Sebastiens Lēbs Velsā
Foto: www.jh-photography.co.nr/

Lai arī tikai svētdien ar ''Citroen'' komandas dubultuzvaru noslēdzās Spānijas WRC rallijs, ''Citroen'' komanda jau ir Velsā, kur tā ir uzsākusi gatavošanos šī gada pēdējam posmam.

Atgādināsim, ka Spānijā pārliecinošu uzvaru izcīnīja ''Citroen'' – pirmais, kā jau tas tika gaidīts, bija Sebastiens Lēbs, bet otrais palika Dani Sordo. Trešo vietu šajā asfalta rallijā izcīnīja kopvērtējuma līderis Miko Hirvonens no ''Ford'' komandas. Pēc šī panākuma ''Citroen'' nodrošināja uzvaru ražotāju kausā, bet Lēbs somu sportistam kopvērtējumā pietuvojās līdz vienam punktam, kas nozīmē to, ka tas, kurš Velsas rallija finišā ieņems augstāku vietu, tas arī būs šī gada čempions.

Vakar Velsā ''Citroen'' komanda aizvadīja pirmo testu dienu, kurā piedalījās Lēbs. Arī šodien trasē dosies franču sportists, bet jau rīt viņš dosies atpakaļ uz Spāniju, kur Heresas trasē "DPR" komandas sastāvā Lēbs aizvadīs testu braucienus, pēc kuriem, iespējams, francūzis varētu vēlāk debitēt F-1. Rīt un parīt Velsā testus turpinās Dani Sordo.

Kopvērtējums

VietaPilotsPunkti
1.M.Hirvonens84
2.S.Lēbs83
3.D.Sordo58
4.J.M.Latvala39
5.P.Solbergs30
6.H.Solbergs29

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-10-07 10:25, pirms 15 gadiem
Šķiet,ka pirmo reizi pamanu,ka Citroen veic testus-parasti to dara Ford. Laikam franči satraukušies tomēr...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-07 12:23, pirms 15 gadiem
laikam nebiju pamanījis to tapēc,ka Fordi ir mani favorīti!

     [+] [-]

, 2009-10-07 14:32, pirms 15 gadiem
Ford favoriiti, bet uzskatu ka Loeb ar pieredzi uzvarees Velsaa Hirvonenu...