Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs: "Kvalifikācijā gāja kā pa celmiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Nitišs: "Kvalifikācijā gāja kā pa celmiem"
Matiass Ekstrems
Foto: EKS

Sestdien slavenajā Hokenheimas trasē norisinājās 2017. gada Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta trešā posma Cooper Tires World RX of Hockenheim noslēdzošās divas kvalifikācijas. Piektdien notikušajās pirmajās divās kārtās Reinis Nitišs uzrādīja attiecīgi 4. un 12. ātrāko laiku, bet šodien zem tumšajiem Vācijas mākoņiem jēkabpilietim 9. un 17. rezultāts. Visu kvalifikāciju kopvērtējumā Nitišs ierindojas 11. pozīcijā un svētdien plkst. 12.00 startēs pusfinālā.

“Kvalifikācijā gāja kā pa celmiem, labiem rezultātiem mijoties ar ne tik labiem," atzīst Reinis Nitišs. "Pirmajā sacīkšu dienā nedaudz zaudējām braucienu startos, savukārt šodien daudz laika izkūpēja iesaistoties "pilnvērtīgās dūru cīņās" ar konkurentiem, lai gan tīrākajos apļos varēju uzrādīt labu ātrumu. Rallijkross ir kontaktu sports, un esmu apmierināts, ka arī pie šāda scenārija spējām nodrošināt vietu pusfinālos visām trim Audi komandas mašīnām. Protams, sekoju līdzi arī DTM seriāla notikumiem, kur EKS komandas vadītājs Matiass Ekstrems pirmajā sacīkstē, startējot no 17. vietas spēja finišēt piektais. Svētdien sola mainīgus laika apstākļus, kas varētu pamatīgi sajaukt notikumu gaitu un spēku samērus!"

COOPER TIRES WORLD RX OF HOCKENHEIM NORISES GRAFIKS

SVĒTDIENA, 7. MAIJS
10:40 Rallijkrosa studija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
11:00 Tiešraides translācija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
12:10 Finālbraucieni
13:00 Rallijkrosa studija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
pēc Latvijas laika; norādītie laiki ir provizoriski un var mainīties.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts,
RA Events