Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

H.Solbergs: "Ja būs konkurētspējīgāka mašīna, varu palīdzēt "Ford""

H.Solbergs: "Ja būs konkurētspējīgāka mašīna, varu palīdzēt "Ford""
Henings Solbergs
Foto: Mārtiņš Jankovskis, eSports.lv

"Stobart" komandas pilots Henings Solbergs, kurš Polijas WRC rallijā pēc Sebastiena Lēba un Jari Mati Latvalas avārijām izcīnīja trešo vietu, atzinis, ka, ja viņam būtu konkurētspējīgāka mašīna, tad viņš varētu palīdzēt "Ford" komandai cīnīties par ražotāju kausu.

Jau ziņojām, ka Polijas WRC rallijā trešo vietu izcīnīja "Stobart" komandas pilots Henings Solbergs. Trīs dienu garumā viņam izvērtās sīva cīņa ar brāli Peteru, taču beigās veiksmīgāks bija tieši Henings.

"Super! Žēl "Ford" komandu, bet pjedestāls man ir fantastika. Braucu tik ātri, cik ātri šajā rallijā varēja pabraukt. Man izdevās lieliska cīņa ar Peteru Solbergu. Šī nedēļas nogale bija ļoti pamācoša, taču tas arī bija ļoti grūts rallijs. Šis rezultāts ir tas, ko gribēju izcīnīt!," pēc finiša teica Henings Solbergs.

"Vienmēr domāju par nākamajiem rallijiem. Hirvonens šajā rallijā paveica lielisku darbu. Domāju, ka viņš šogad būs čempions. Ja man būtu konkurētspējīgāka mašīna Somijas rallijā, tad es varētu pārspēt Dani Sordo un palīdzēt "Ford" komandai cīnīties par ražotāju kausu ar "Citroen". Ticiet man. "

Jāatzīmē, ka abi "Ford" komandas piloti brauc ar 2009. gada ''Ford Focus RS WRC'' automašīnām, bet Heninga rīcībā ir 2008.gada modelis.

Izmantotie resursi:
crash.net

  +3 [+] [-]

, 2009-07-07 00:11, pirms 15 gadiem
"Jāatzīmē, ka abi "Ford" komandas piloti brauc ar 2009. gada ''Ford Focus RS WRC'' automašīnām, bet Heninga rīcībā ir 208.gada modelis."

Pavecs modelis...

  +2 [+] [-]

, 2009-07-07 00:21, pirms 15 gadiem
Pēc teksta pilnīgi sķiet, ka Henings dikten gribētu tikt Latvalas vietā, un kāds tur brīnums, ja arī tā notiks...

  +2 [+] [-]

, 2009-07-07 00:41, pirms 15 gadiem
maRo rakstīja: Pēc teksta pilnīgi sķiet, ka Henings dikten gribētu tikt Latvalas vietā, un kāds tur brīnums, ja arī tā notiks...
latvala labi brauc, neticu ka latvala zaudēs savu pozīciju Ford komandā.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-07 09:58, pirms 15 gadiem
ansis15 rakstīja: latvala labi brauc, neticu ka latvala zaudēs savu pozīciju Ford komandā.
Brauc labi, bet ne stabīli.