Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Divas mašīnas pēc avārijas Itālijas rallijā nolido no kraujas

Juris Grīns
Juris Grīns

Divas mašīnas pēc avārijas Itālijas rallijā nolido no kraujas
Viena no mašīnām pēc negadījuma. Foto: Facebook.com/Saxo106Italia

Pamatīgs negadījums noticis kādās rallija sacīkstēs Itālijā, kad pēc divu mašīnu sadursmes spēkrati iekrita dziļā gravā. Par laimi, sportistiem izdevās izvairīties no savainojumiem.

Nacionāla mēroga sacensības "Rally Valli Ossolane" tika aizvadītas Pjemontas reģionā, kas atrodas Itālijas ziemeļrietumos. Braucējiem tajās bija jāaizvada pieci asfalta ātrumposmi, kopumā 54 kilometru garumā.

Šis rallijs notika jau 57. reizi, bet viens no ātrumposmiem kalnainajā apvidū pirmo reizi risinājās virzienā lejup, un tajā arī notika smagais negadījums. Daniele Besteti ar savu "Renault Clio" piedzīvoja avāriju, ietriecoties metāla barjerā, bet, kad abi ekipāžas braucēji jau bija izkāpuši no savas mašīnu, īsu brīdi vēlāk spēkratam uztriecās Matijas Koronas vadītais "Peugeot 106 Rallye".

Rezultātā barjera tika pārrauta un abas mašīnas ielidoja aptuveni desmit metrus dziļā gravā. Ja pirmajā auto neviens neatradās, otrajā bija divi cilvēki, kuri piedzīvoja pamatīgu izbīli, bet incidentā tika cauri bez savainojumiem. Paši arī saviem spēkiem spēja izkļūt no avarējušās mašīnas.

Jāpiebilst, ka Besteti ir jau aptuveni 20 gadus ilga pieredze rallijā, kamēr Koronam šis bija pirmais rallijs karjerā.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

     [+] [-]

, 2021-05-07 10:46, pirms 3 gadiem
Paldies par rakstu!