Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ar kritienu un lauztu roku izstājas Dakaras rallija līderis Šareina

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar kritienu un lauztu roku izstājas Dakaras rallija līderis Šareina
Toša Šareina. Foto: Dakar.com

Spāņu motosportists Toša Šareina, kurš bija kļuvis par Dakaras rallija līderi pēc prologa, šodien notiekošajā pirmajā ātrumposmā piekdzīvoja kritienu, guva traumu un tika nogādāts slimnīcā.

405 km garajā ātrumposmā starp Alulu un Al Henakijahu jau vairāki braucēji piedzīvojuši kritienus, kas noslēgušies ar savainojumiem.

Šareina tobrīd atradās trešajā pozīcijā, kad 240. kilometrā krita un savainoja plaukstas locītavu, kā rezultātā turpināt sacensības nebija viņa spēkos. "Hero" komandas braucējs Ross Brančs apstājās, lai pārliecinātos, vai nav nepieciešama palīdzība. Vēlāk atklājās, ka Šareina roku ir salauzis.

Šareina Dakaras rallijā šogad startēja trešo reizi, bet pirmo gadu pārstāv "Monster Energy Honda Team" rūpnīcas komandu.

"BAS World KTM Racing" komandas braucējs Maikls Dohertijs tikmēr bija "Rally 2" klases līderis līdz 318. kilometram. Tomēr jau pēc veiktiem 323 km Dienvidāfrikas Republikas pārstāvis krita un traumēja gurnu. Viņu nogādāja mediķu aprūpē ar helikopteru.

Jau ziņojām, ka 82. kilometrā smagi krita arī "Hero" komandas braucējs Žoakims Rodrigešs, kurš arī ar lūzumiem tika nogādāts slimnīcā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...