Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

ERČ vicečempionu un Liepājas posma uzvarētāju nākamgad Latvijā, visticamāk, neredzēsim

ERČ vicečempionu un Liepājas posma uzvarētāju nākamgad Latvijā, visticamāk, neredzēsim
Kreigs Brīns
Foto: Greg Roslon

Īru sportists Kreigs Brīns, kurš šogad uzvarēja Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Liepājas posmā, paziņojis, ka viņa plānos ietilpst atgriešanās pasaules rallija čempionātā (WRC).

Pēdējos trīs gadus Brīns bija redzams Liepājas ERČ posmā. Šo trīs gadu laikā sportists izcīnīja visas trīs kaluma medaļas. Lai arī braucēja mērķis bija ERČ čempiontituls, tas īru sportistam neizdevās. Labākā sezona Brīnam bija šī, kur sezonas kopvērtējumā sportists ieņēma otro vietu, piekāpjotis polim Kajetanam Kajetanovičam.

Nesen īru braucējs atzina, ka varētu pamest ''Peugeot Academy'' komandu, lai atgrieztos WRC, kur sportists jau ir sekmīgi sevi pierādījis - 2011.gadā viņš kļuva par WRC Academy uzvarētāju, bet gadu vēlāk viņš izcīnīja SWRC titulu.

''Ja mēs šo sezonu salīdzinām ar 2014.gada sezonu, tad situācija izskatās tūkstotis reižu labāka. Mums ar ''Peugeot Academy'' izveidojās labas attiecības, bet, vai tad ''Peugeot Academy'' ir izveidota priekš viena braucēja, kurš visu laiku tajā atgriežas? Domāju, ka nē,'' saka Kreigs Brīns. ''Esam bijuši čempioni gan WRC Akadēmijā, gan SWRC klasē. Uzskatu, ka pie veiksmes sakritības mēs varējām uzvarēt arī ERČ. Tālāk būšu spiests atkal laimi meklēt WRC, kur šoreiz mēģināsim iekļūt kādā rūpnīcas komandā,'' tā Brīns, kurš piebilda, ka viņa mērķis nākamgad ir pilnvērtīga WRC programma.

Izmantotie resursi:
Motorsport News