Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Medijs: Furmo jau noslēdzis līgumu ar "Hyundai" WRC komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Medijs: Furmo jau noslēdzis līgumu ar "Hyundai" WRC komandu
Adriens Furmo. Foto: Red Bull Content Pool

Tiek ziņots, ka franču pilots Adriens Furmo jau noslēdzis līgumu par pievienošanos "Hyundai" komandai 2025. gada WRC sezonā un drīzumā gaidāms oficiālais paziņojums.

Medijs “AG Rally” vēsta, ka Furmo un “Hyundai” sarunas notikušas jau kādu laiku, bet Čīles rallija nedēļā beidzot nolemts par sadarbību. Braucējs noslēdzis 1+1 līgumu, kas nozīmē startēšanu komandā nākamajā gadā, ar iespēju kontraktu pagarināt vēl uz gadu.

Furmo nākamgad, pēc publikācijā paustā, “Hyundai” sastāvā startēs visos pasaules rallija čempionāta posmos, tāpat kā Tjerī Noivils un Ots Tanaks. Savukārt Esapeka Lapi, Danijs Sordo un Andreass Mikelsens, kas šogad startē atsevišķās sacīkstēs, komandu vairs nepārstāvēs, raksta “AG Rally”.

Neviena no abām pusēm šo informāciju pagaidām neapstiprina, bet oficiālais paziņojums gaidāms drīzumā. Tikmēr pats Furmo portālam “Dirtfish.com” atklāj, ka izvēli ir izdarījis. Jautāts, vai zina, kuras komandas sastāvā startēs nākamajā sezonā, sportists sacīja: “Es zinu. Bet jūs to uzzināsiet drīz.”

Galīgo sastāvu nav paziņojusi arī “Toyota” vienība, taču tās vadītājs Jari-Mati Latvala liek noprast, ka Furmo nav bijis starp kandidātiem: “Šobrīd mums ar viņu nav nekādu sarunu. Esam šo to runājuši ar dažādiem braucējiem, bet ar Adrienu ne visai daudz.”

Furmo pāriešana uz “Hyundai” nozīmēs, ka “M-Sport Ford” vienībai, kurā viņš līdz šim startēja, tagad jāmeklē jauns vadošais pilots.

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv