Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs cīnās par vietu Lemānas 24 stundu braucienā

Lēbs cīnās par vietu Lemānas 24 stundu braucienā
Sebastiens Lēbs pirms Austrālijas starta
Foto: www.rallyaustralia.com

Seškārtējais WRC rallija uzvarētājs Sebastiens Lēbs, iespējams, nākamgad ''Peugeot'' komandas sastāvā piedalīsies Lemānas 24 stundu braucienā.

Lēbs, tāpat kā ''Moto GP'' braucējs Valentīno Rosi, ik palaikam piedalās dažādos pasākumos. Pagājušajā gadā Lēbs testēja F-1 komandas ''Red Bull'' formulu, pēc tam viņš aizvadīja testus ar Lemānas "Peugeot" rūpnīcas komandas "908 HDi FAP" prototipu, bet šogad Spānijā viņš piedalījās GP2 testos.

Pagājušajā nedēļā Lēbs Spānijā, Aragonā, kopā ar ''Peugeot'' komandas Lemānas 24 stundu brauciena pilotiem Sebastienu Burdē, Marku Ženi, Franku Montanjē un Aleksu Vurcu aizvadīja testu braucienus. Šie testi tika aizvadīti ar mērķi, ka Lēbs nākamajā gadā varētu startēt Lemānas 24 stundu braucienā. Francūzis atlikušos trīs mēnešus turpinās piedalīties ''Peugeot'' testos, un pēc tam komanda izlems, kuri piloti komandas sastāvā brauks Lemānas 24 stundu braucienā.

''Lēbs pēdējos testus ir aizvadījis ļoti aktīvi un ir devis lielu ieguldījumu tam, lai nākamgad piedalītos Lemānas 24 stundu braucienā,'' teikts komandas paziņojumā. ''Tajā laikā, kad notiks Lemānas 24 stundu brauciens, Lēbam nav paredzēts aizvadīt kādu WRC rallija posmu. Lēbs turpinās piedalīties testos, bet februāra beigās mēs paziņosim tos pilotus, kuri ''Peugeot Total'' komandas sastāvā brauks Lemānas 24 stundu braucienā.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Vai Lēbs nākamgad startēs Lemānas 24 stundu braucienā?

  • 51

  • 9


     [+] [-]

, 2009-12-03 16:56, pirms 15 gadiem
to ka loebs ir sevi paradijis kaa diezgan universaalu brauceeju jau paraada sesi WRC tituli, GP2, F1 testi savukaart ka arii pakaljpiedzinja ir braucama lieta! Peugeot komanda izskataas ka arii turpmaak bus liels konkurents Audi(pedejos 11 gados 8 uzvaras - paareejaas Peugeot).
Galvenais ir nakosaa sezona ieks WRC - vajag septiito titulu - varees seedeet kopaa ar sumaheru, tituleetaako autosportistu tronii!