Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Šajā nedēļas nogalē ziemas autosacīkstes Gaiziņā, Aizkrauklē un Madonā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ziema Latvijā atkal uzņēmusi apgriezienus. Latvijas reģionos esošais sals un sniegs šajā nedēļas nogalē ļaus notikt trīs dažādām sacensībām Gaiziņā, Aizkrauklē un Madonā.

Lielākais pasākums norisināsies Gaiziņā, kur "Auto Traks 2023" pulcēs 250 dalībniekus un vairākus tūkstošus skatītāju. Lielu popularitāti ieguvušo sacensību galvenais uzdevums ir vienkāršs, bet tajā pašā laika sarežģīts – pēc iespējas īsākā laika posmā pieveikt Latvijas lielāko kalnu jeb uzbraukt Gaiziņā.

Plašāka informācija: Laipni lūgti GAIZIŅĀ!

Pēc vairāku posmu pārcelšanas un atcelšanas sestdien beidzot startēs Folkreisa un autokrosa Ziemas kausa sezona. Pie Aizkraukles esošajā Daugavas senlejas trasē uz starta izies vairāk nekā 50 dalībnieki, kuru starpā būs arī Ropažu vidusskolas jaunieši ar pašu rokām uzbūvēto "Volkswagen Jetta".

Plašāka informācija: https://www.autocross.lv/

Svētdien dzinēju rūkoņa turpināsies Madonas novada Raibenēs, kur tiks aizvadīts "Vidzemes Ziemas autosprinta kausa" trešais posms. Jau nedēļas vidū tika sasniegta maksimālā 150 dalībnieku robeža, kas nozīmē, ka paredzamas spraigas cīņas visās seriāla klasēs.

Plašāka informācija: https://www.facebook.com/vidzemeskauss

Aicinām gan dalībniekus, gan skatītājus izbaudīt ziemas auto priekus drošā vidē. Tiekamies trasēs!

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Automobiļu Federācija