Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens aizvada pirmos testus ar ''Ford Fiesta S2000'' (+video)

Hirvonens aizvada pirmos testus ar ''Ford Fiesta S2000'' (+video)
Metjū Vilsons ar ''Ford Fiesta S2000'' automobili veic "nullītes" ekipāžas funkcijas
Foto: www.rallyscotland.tv

Testus pie jaunās ''Ford Fiesta S2000'' automašīnas uzsācis Miko Hirvonens. Tāpat arī portugāļu rallija braucējs Bernardo Souza atzinis, ka nākamgad brauks jaunizveidotajā S2000 kausā.

Jau rakstījām, ka bez WRC, JWRC un PWRC nākamgad būs klase, kurā varēs braukt ar S2000 automašīnām, bet, sākot no 2011.gada, šī klase aizvietos WRC spēkratus. Jau šobrīd S2000 kausā savu dalību apstiprinājuši divi bijušie WRC piloti (Havjērs Pons un Janne Tuohino), bet vakar viņiem pievienojās Portugāles rallija braucējs Souza, kurš pagājušajā gadā kopā ar Andi Neikšānu/Pēteri Dzirkalu startēja PWRC čempionātā.

Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā sportists piedalījās sešos posmos, kurus izcīnīja deviņus punktus un kopvērtējumā palika desmitais. Zināms, ka sportists brauks Zviedrijā, Jordānijā, Portugālē, Vācijā, Francijā, Japānā un Anglijā. Kā uzdevumu Souza sev izvirzījis S2000 klasē iekļūt ''Top 5''. Arī šī pilota rīcībā būs jaunā ''Ford Fiesta S2000'' automašīna.

Tikmēr darbu pie jaunā modeļa testēšanas uzsācis Hirvonens, kurš vakar aizvadījis pirmo testu dienu. Atgādināsim, ka savas pirmās oficiālās sacensības ''Ford Fiesta S2000'' automašīna piedzīvos Montekarlo IRC rallijā, taču vēl nav zināms, kuram no pilotiem tiks uzticēta šī mašīna pirmajā rallijā. Zināms ir tas, ka pretendenti uz šo iespēju ir trīs – Miko Hirvonens, Metjū Vilsons un Marko Martins.

Hirvonens aizvada testus

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com
autoportal.iol.pt

     [+] [-]

, 2009-12-02 16:47, pirms 15 gadiem
Žēl ka aiziet wrc...

     [+] [-]

, 2009-12-02 20:05, pirms 15 gadiem
Nu WRC jau nekur neaiziet.Vienkārši sākot ar 2011 gadu WRC mašīnas būs savādākas.Tādas kā tagad S-2000,tikai ar citu motoru,un aerodinamiskajiem uzlabojumiem.Vai sliktāk,labāk,-tad jau redzēs.Konkurence gan būs lielāka ,gan starp pilotiem,gan starp ražotājiem. Ir cerība ka rallijs ieies jaunā zenītā.Bet tad jau redzēs.Katrā gadījumā pārmaiņas bija vajadzīgas.