Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Igaunis Tanaks pirms sev tik svarīgā posma testos piedzīvo avāriju

Igaunis Tanaks pirms sev tik svarīgā posma testos piedzīvo avāriju
Ots Tanaks
Foto: Timo Anis (ewrc.cz)

Gatavojoties sezonas pēdējam pasaules rallija čempionāta (WRC) posmam, igauņu autosportists Ots Tanaks Velsā notiekošajos testos piedzīvoja avāriju.

Jau ziņojām, ka nesen igauņu autosportists Ots Tanaks atzina, ka šobrīd nezina, vai arī 2016. gadā viņam būs iespēja startēt pasaules rallija čempionātā (WRC), jo "M-Sport" komanda aizvien nav pieņēmusi lēmumu, vai pagarināt līgumsaistības.

"Vēl neko nezinu par nākamo sezonu," intervijā portālam "wrc.com" atzīst Tanaks. "Vēl pirms tam jānobrauc Velsas posms un tur jāparāda savs labākais sniegums. Pēc tam arī redzēsim, būs mums vieta komandā uz 2016. gadu, vai tomēr nē."

Aizvadītās nedēļas nogalē, gatavojoties Velsas WRC rallijam, M-Sport rallija komanda Velsā aizvadīja vairāku dienu testus, kuros piedalījās gan Elfins Evans, gan Ots Tanaks. Lai arī šis rallijs Tanakam ir ļoti svarīgs, diemžēl gatavošanās tam iesākusies ne tā, kā gribētos, jo testos dubļainos apstākļos nācās avarēt.

Kā ziņo komanda, tad Tanaks ceturtdien dienas izskaņā savā pēdējā braucienā esot uzmetis kūleni. Par laimi, bojājumi nebija lieli un Tanaks varēja piedalīties testos arī piektdien.

Šobrīd Tanaks WRC kopvērtējumā ar 63 punktiem ieņem desmito vietu. Komandas biedrs Evans ar 81 punktu ir septītajā vietā.

Izmantotie resursi:
WRC.com®| FIA World Rally Championship |...