Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Aizkraukles fināls pārceļas uz 11. martu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Aizkraukles fināls pārceļas uz 11. martu
Foto: Olafs Ezertēvs

Laika apstākļu dēļ un, ņemot vērā sportistu aicinājumu, Aizkraukles Ziemas sezonas noslēguma festivāls tiek pārcelts uz nākamo sestdienu, 11. martu.

Šonedēļ naktīs pieturas neliels sals, taču dienās pavasara saule jau kļuvusi spēcīga, strauji kausējot sniegu un ledu. Līdz ar to pastāv risks, ka svētdien solītais sals vēl var izrādīties par vāju, lai nocietinātu trasi sacensību dienā. Savukārt nākamnedēļ tiek solīts sals gan dienās, gan naktīs, tāpēc sacīkstei šāda prognoze šķiet daudz atbilstošāka.

Organizatoru komanda lieliski pastrādājusi ar trasi, uzaudzējot vairāku centimetru stiklaina ledus kārtu. Nākamās nedēļas sals un sniegs nāks tikai par labu sacensību norisei.

Arī vairāki sportisti atzīmēja, ka ļoti labprāt aizvadītu šo sacīksti, taču nesenais Ludzas brauciens atņēmis spēkus un resursus, lai kvalitatīvi sagatavotos sacensībām. Tāpēc brīva nedēļas nogale palielinās arī dalībnieku skaitu nākamajā sestdienā.

Ziemas sacensību atcelšana un pārcelšana ir normāla un izprotama parādība – pareizāk ir pagaidīt atbilstošākus apstākļus.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv

     [+] [-]

, 2023-03-02 21:26, pirms 2 gadiem
❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ https://ja.cat/id298065