Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Raimonds Strokšs pēc piecu gadu pārtraukuma atgriežas rallijā

Rallijā "Sarma 2016" pēc piecu gadu pārtraukuma trasē atkal atgriezās Raimonds Strokšs, kurš pēdējos gados vairāk zināms kā rallija "Talsi" un Eiropas rallija čempionāta posma "Rally Liepāja" rīkotājs. Šajā video redzams, kā viņam klājās Gulbenes pusē notikušajos ātrumposmos, tāpat arī atskats uz Strokša pārstāvētās "Neiksans Rally Sport" sniegumu kopumā. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=gI7...

Ervins Grencis. Foto: Urmo Sibul

Ervinam Grencim trešā vieta Eiropas autokrosa posmā Lietuvā

Nedēļas nogale atkal nesusi augstus rezultātus tiem Latvijas sportistiem, kuri startē starptautiskajos krosa seriālos un citu valstu nacionālajās sacīkstēs. Augstākais – Ervins Grencis Eiropas autokrosa čempionāta Baltijas tūri noslēdz ar trešo vietu Vilkičos.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Minirallijā "Gulbis" pēdējā ātrumposmā uzvaru nodrošina Ločmeļa/Vējiņa ekipāža

Ar sacensībām "Gulbis" ir atklāta jaunā minirallija sezona, 8.jūnijā Gulbenes puses ātrumposmos dodoties vairāk nekā 100 ekipāžām. Absolūtajā ieskaitē par sacensību uzvarētāju kļuva 4WD+ klases ekipāža Mārtiņš Ločmelis/Harijs Vējiņš (Subaru Impreza), kam izdevās uzvarēt pēdējos četros no sešiem ERST Finance minirallija "Gulbis" ātrumposmiem.
Ots Tanaks. Foto: Vladislav Maschl

Tanaks apstiprina dalību ERC posmā Igaunijā

Pasaules rallija čempionāta pilots Ots Tanaks apstiprinājis dalību jūlijā gaidāmajā "Delfi Rally Estonia". Tomēr, tā kā ekipāža trasē dosies ar "Rally1" klases auto, tā nevarēs sacensties Eiropas čempionāta ieskaitē.