Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kandavā ierodas spāņu moto trašu Picasso

Kandavā ierodas spāņu moto trašu Picasso
Mārtiņš Aleksandrovičs
Foto: Rolands Rudītis

25.aprīļa pēcpusdienā Latvijā ieradās jau labi zināmais mototrašu speciālists Gabriels Vilada, kurš kopā ar vairākkārtējo Latvijas čempionu motokrosā Mārtiņu Aleksandroviču uzsāka darbus pie ''Motoparks Kandava” moto trases tehniskās pilnveidošanas.

''Esošie trases elementi tiks papildināti ar lēzenām viļņu sekcijām, interesantām līkumu trajektorijām un vēl dažādām interesantām niansēm, kas padarīs šo trasi vēl interesantāku gan sportistiem, gan arī skatītājiem,” tā pēc ierašanās Latvijā savas idejas, kuras tapušas Spānijā, ieskicē Gabriels Vilada.

Šobrīd Gabriels, kurš arī bija ''Motoparks Kandava” moto trases galvenais dizaineris tās veidošanas stadijā pagājušajā gadā, kopā ar Mārtiņu aktīvi rosās pa Kandavas moto parku, lai to perfekti sagatavotu 8.maija grandiozajam pasākumam. ''Vienaldzīgo nebūs. Motosportisti trasē varēs iegūt vēl lielāku adrenalīnu un pārbaudīt savu spēku robežas. Savukārt skatītāji varēs baudīt vēl atraktīvāku motokrosu,” tā par gaidāmajiem trases tehniskajiem jauninājumiem stāsta Mārtiņš Aleksandrovičs.

Kā jau tika ziņots iepriekš, trase ir atvērta arī treniņiem, sniedzot iespēju visiem interesantiem sagatavoties ''Battery Superkauss” pirmajam posmam. Pašu sportistu vidū Kandavas trase ir novērtēta kā viena no tehniski sarežģītākajām Latvijā. Kā informē Mārtiņš, trase būs atvērts treniņiem līdz pat sacensību dienai.

No 25.aprīļa internetā iespējams elektroniski piereģistrēties ''BatterySuperkauss” pirmajam posmam, ietaupot gan finanses, gan laiku.

Reģistrēšanās ''BatterySuperkauss” pirmajam posmam šeit: Sākusies reģistrācija Superkaus Kandavas posmam...

Informāciju sagatavoja:
Superkauss