Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāta braucēji brāļi Lielbārži startēs LČ posmā Aizputē

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules čempionāta braucēji brāļi Lielbārži startēs LČ posmā Aizputē
Brāļu Lielbāržu blakusvāģu ekipāža. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Savu dalību svētdien, 30. aprīlī, Aizputē notiekošajā Latvijas čempionāta pirmajā posmā motokrosā apstiprinājuši blakusvāģu motokrosa ekipāža brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.

Lai arī pērnā gada Latvijas čempioni blakusvāģu klasē šogad visu savu galveno uzmanību likuši uz dalību pasaules čempionātā, šogad viņi cer dažus posmus aizvadīt arī Vācijas, Francijas un Latvijas čempionātā.

“Jā šajā nedēļas nogalē būsim Aizputē. Esam priecīgi, ka ir iespēja braukt Latvijā, satikt mūsu fanus un atbalstītājus. Mērķis ir cīnīties par uzvaru,” dvīņu brāļu Lielbāržu kaujiniecisko noskaņojumu uz gaidāmo Latvijas čempionāta atklāšanas posmu atspoguļoja viņu tēvs Kaspars Lielbārdis, kurš atklāja, ka Latvijas čempionātā cer nostartēt arī Madonas posmā.

Latvijas ekipāžai, kura pēc diviem aizvadītajiem posmiem pasaules čempionātā šobrīd ieņem 11. pozīciju, nākamais starts pasaules spēcīgākajā čempionātā paredzēts laika posmā no 5. līdz 6. maijam ar sacensībām Kramolinas trasē Čehijā.

Visiem Latvijas čempionāta posmiem tiešraidē varēs sekot Best4sport TV kanāls, kas atrodams visās lielākajās TV pakās – GO3, Tet, Baltcom u.c.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv