Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ar latviešu dalību Beļģijā turpinās Eiropas un pasaules čempionāts motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar latviešu dalību Beļģijā turpinās Eiropas un pasaules čempionāts motokrosā
Foto: Maximum attack Photo

Šajā nedēļas nogalē, 27. un 28. jūlijā, Beļģijā, Lommelas trasē startēs pasaules čempionāta 14. posms motokrosā un Eiropas čempionāta septītais posms EMX250 klasei.

MX2 klasē startēs Kārlis Alberts Reišulis (“Monster Energy Yamaha Factory Racing MX2”), kurš iepriekšējā posmā ieguva astoto vietu un kopvērtējuma tabulā pacēlies uz 21. pozīciju. “Beļģijā trase pavisam noteikti būs smaga. Bet, tas, manuprāt, ir tikai pozitīvi. Centīšos braukt ar vēsu prātu. Ar nepacietību gaidu startu,” saka Kārlis Alberts Reišulis.

EMX250 klasē startēs Mairis Pumpurs (“MX Moduls”), kuram šis būs šī gada ceturtais Eiropas čempionāta posms, kurā startēs. Iepriekš viņš startēja Itālijas, Spānijas un Latvijas posmā. Runājot par gaidāmo posmu Beļģijā, “šī trase skaitās viena no grūtākajām pasaulē. Dziļās smiltis, kurās veidojas lielas bedres. Tas būs grūti, bet darīšu savu labāko, jūtos gatavs!” saka Mairis Pumpurs.

EMX250 klasē uz starta dosies arī Roberts Lūsis (“MK Livonija”): “Pirms šī posma jūtos patīkami satraukts, jo šis būs mans otrais Eiropas čempionāta posms, kurā šogad plānoju piedalīties. Pirmais bija Ķegumā, tad veiksme nebija manā pusē. Šī būs laba iespēja uzrādīt savu īsto rezultātu. Trase Lommelā man patīk, tā ātri izbraucās, pēc tam tai ir lielas bedres, tajā braucēji pārbauda savu fizisko sagatavotību. Šim posmam esmu gatavs. Paldies atbalstītājiem par iespēju piedalīties šāda mēroga sacensībās!”

Pasaules čempionāta 15. posms un Eiropas čempionāta EMX125 un EMX250 klases astotais posms motokrosā norisināsies 11. augustā, Zviedrijā.