Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro ASV izcīna vēl divas uzvaras

Karro ASV izcīna vēl divas uzvaras
Matīss Karro (#91)
Foto: www.nickchantphotography.com

Latvijas motosportists Matīss Karro, kurš turpina trenēties un gatavoties jaunajai sezonai ASV, izcīnījis vēl divas uzvaras treniņsacensībās.

Jau ziņojām, ka pirms neilga laika Karro ASV treniņnometnes laikā piedalījās ''Goldenstate'' kluba rīkotajās sacīkstēs, kurās sportists brauca gan 250 cc, gan 450 cc klasēs. Ja 250 cc klasē Karro bija ātrākais un izcīnīja pirmo vietu, tad 450 cc klasē mūsu sportists bija spiests izstāties (priekšējā riepa nolaida gaisu).

Arī pagājušajā nedēļā Karro piedalījās nelielās sacensībās, kurās tika izcīnītas divas uzvaras. ''Laiks gan šeit skrien vēja spārniem,'' iesāk Matīss Karro. ''Kopš pēdējās informācijas jau ir pagājusi turpat nedēļa… Grūti pat atcerēties pilnīgi visu, kas noticies, jo esam kā tādā ritenī. Čakli trenēju fizisko, daudz braucu treniņus, kā arī piedalos dažās sacensībās. Šajās trasēs, kurās braucu, bija sastopami tādi Eiropas braucēji, kā Tommy Searle, Max Anstie, Jonatan Baragan un citi.''

''Pagājušo sestdienu aizbraucām uz Losandželosu pavērot superkrosa sacīkstes. Ļoti interesanta sacensība ar daudzām spraigām cīņām. Beigās tā aizrāvos, ka stāvēju kājās un bļāvu par saviem favorītiem. Svētdien bija iespēja atkal braukt ''Goldenstate'' čempionāta posmu ''Starwest'' trasē. Lai arī tās bija tādas parastas kluba sacīkstes, sacensības ir un paliek sacensības. Izdevās uzvarēt ''250 pro'' klases braucienā, kā arī, braucot ar mazo motociklu, uzvarēju ''OPEN pro'' klases braucienā. Sanāca nopelnīt arī kabatas naudu, tāpēc tagad varēšu saldējumu nopirkt, jo pēdējās dienās šeit ir ļoti silts.''

''Pirmdien nekas īpašs - rīta rosme, šo to pa māju padarījos un aizgāju uz dažiem motociklu veikaliem.
Otrdien biju vienā no manām šī apriņķa mīļākajām trasēm - ''Competetive edge''. Treniņš izvērsās ļoti labs, jo bija ieradies arī Tommy Searle. Man šajā treniņā gāja ļoti labi. Beigās izrādījās tā, ka Searle mēģināja sēdēt man astē nevis es viņam. Tā kā domāju, ka viss, ko mēs darām, tiek darīts pareizi un sezonai ir jāizdodas!

Tā, lūk man te ASV iet. Paldies visiem, kas mani atbalsta!

Informāciju sagatavoja:
Matīss Karro

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-26 22:59, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Vai tad Amerika vispār zin, kas ir krējuma saldējums?

     [+] [-]

, 2011-01-26 23:33, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Vai tad Amerika vispār zin, kas ir krējuma saldējums?
viņi zin tikai, kas ir burgers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-27 00:22, pirms 13 gadiem
Paldies par rakstu. Interesanti ir palasīt ko saka pats Karro par savām sacensībām un treniņiem un ikdienu ASV. Gaidu ar nepacietību līdzīgus rakstus par Karro gaitām aizokeānijā.

     [+] [-]

, 2011-01-27 00:48, pirms 13 gadiem
Tieshaam noveelu veiksmi un veseliibu chalim shajaa gruutajaa, daargajaa, ne tik lielu pelnju nesoshajaa, bet vienlaiciigi "afigenna" aizraujoshajaa un azartiskajaa sporta veidaa.
Gaidu citas zinjas- par sacensiibaam un arii kaa garshoja $aldeejums

     [+] [-]

, 2011-01-27 02:27, pirms 13 gadiem
Malacis - tā turpini kačāt skilus un uzvaras, mazas un lielas nāks!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-27 07:46, pirms 13 gadiem
kur tad īsti Matīss brauks,un kurā komandā???

     [+] [-]

, 2011-01-27 10:10, pirms 13 gadiem
Patīkami lasīt.

     [+] [-]

, 2011-01-27 11:56, pirms 13 gadiem
Ar komandām vēl risinās sarunas, pagaidām pa ASV Matīss trennējas MVRD HONDA sastāvā!

Tiklīdz kā būs skaidrība, dosim ziņu! Bet tas ka Matīss nākošgad brauks GP tas ir skaidrs!

Karro komandas pārstāvis.
Juris Siramais

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:58, pirms 13 gadiem
MVRD Honda !!!!!!!! :0