Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP vicelīderis Fevrs arī nākamgad pārstāvēs "Kawasaki" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP vicelīderis Fevrs arī nākamgad pārstāvēs "Kawasaki" komandu
Romēns Fevrs. Foto: mxgp.com

Franču motosportists Romēns Fevrs, kurš ir viens no pasaules motokrosa čempionāta vadošajiem braucējiem, uz vēl vienu sezonu pagarinājis līgumu ar "Kawasaki" rūpnīcu, ko turpinās pārstāvēt arī 2024. gada MXGP sezonā.

31 gadu vecais Fevrs šobrīd MXGP kopvērtējumā ierindojas otrajā pozīcijā un pēdējo septiņu posmu laikā izcīnījis sešas uzvaras. Ne tik spožs sniegums sezonas pirmajā daļā gan ļāvis līderim Horhe Prado no "GasGas" vienības ievērojami attālināties un atlikušo trīs posmu laikā noķert spāņu sportistu Fevram ir maz izredžu.

Šobrīd "Kawasaki" komandā Fevrs aizvada ceturto sezonu. Šajā laikā viņa augstākais sasniegums ir 2021. gadā izcīnītā otrā vieta kopvērtējumā un arī šogad viņš ir ceļā uz šī rezultāta atkārtošanu. Kopumā MXGP klasē Fevrs brauc jau devīto gadu, bet savu vienīgo titulu izcīnīja debijas sezonā 2015. gadā "Yamaha" vienības sastāvā. Visā MXGP karjerā Fevrs uzvarējis 20 posmos un 53 atsevišķos finālbraucienos.

Līgumu ar "Kawasaki Racing Team MXGP" Fevrs pagarinājis laikā, kad praktiski dominē pasaules čempionātā.

"Esmu gandarīts turpināt sadarbību ar "Kawasaki" komandu, šī, protams, ir mana pirmā izvēle," saka sportists. "Pagājušajā ziemā smagi strādājām, lai no KX450 sērijveida motocikla izveidotu jauno KX450-SR sacīkšu modeli, un ar visiem šiem pjedestāliem esam parādījuši, cik konkurētspējīgs ir šis motocikls. Gribu ar šādu tehniku startēt arī nākamgad. Uz šī motocikla jūtos ļoti komfortabli un šogad esam izcīnījuši uzvaras jau sešos posmos. Labi pārzinu šo motociklu un arī komandas darbiniekus. Mums ir lielisks kontakts, tādēļ palikt kopā ar šiem cilvēkiem un šo motociklu, tas ir labākais veids, kā gatavoties cīņai par titulu nākamajā gadā."

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...