Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MotoGP līdera Rosi izteikumi šokē Markesu un Lorenco

Juris Grīns
Juris Grīns

MotoGP līdera Rosi izteikumi šokē Markesu un Lorenco
Valentino Rosi
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

MotoGP pasaules čempionāta līderis Valentino Rosi nācis klajā ar paziņojumu, kas šokējis citus vadošos motošosejas braucējus. Itālis publiski paudis, ka Marks Markess kļuvis par Horhes Lorenco atbalstītāju un pēdējā posmā Austrālijā darījis visu, lai palīdzētu viņam cīņā par 2015. gada titulu.

Tieši "Honda" komandu pārstāvošais Markess guva uzvaru sacīkstēs Filipailendas trasē, neilgi pirms finiša apdzenot Lorenco, kurš, tāpat kā Rosi, ir "Yamaha" komandas braucējs. Tomēr Rosi secinājis, ka Markess ir "spēlējies" ar vadošo braucēju grupu un centies panākt, lai Lorenco atraujas no itāļa.

"Ja mums būs vēl kāda tāda sacīkste kā Filipailendā, mums ar viņu, ar Markesu, būs jāaprunājas," brīdina Rosi. "Sacīkstes laikā to bija grūtāk saprast, bet, kad noskatījos atkārtojumu, bija skaidrs, ka viņš ar mums visai daudz spēlējās. Esmu pārliecināts, ka viņa mērķis bija ne vien uzvarēt šajā sacīkstē, bet arī palīdzēt Lorenco atņemt man punktus. Domāju, ka ir diezgan skaidri redzams, ka, sākot ar sacīkstēm Filipailendā, Lorenco ir uzradies jauns atbalstītājs. Un tas ir Marks."

Markess par Rosi izteikumiem ir pārsteigts un noliedz, ka gribējis palīdzēt savam spāņu tautietim.

"Protams, nē - es braucu pats savu sacīksti," uz šiem Rosi izteikumiem atbild Markess. "Turklāt, ja es būtu gribējis palīdzēt Lorenco, nebūtu apdzinis viņu pēdējā aplī, braucot uz limita un uzņemoties risku. Es nezinu, kāpēc viņš tā ir teicis."

Arī Lorenco ir pārsteigts par Rosi pausto viedokli. Jautāts par to, vai Markess patiešām palīdzējis viņam Austrālijas posmā, Lorenco atbildēja ar sarkasmu: "Jā, sevišķi pēdējā aplī!"

MotoGP čempionātā līdz sezonas beigām vēl divi posmi un uz titulu pretendē vairs tikai divi sportisti. Tie ir līderis Rosi un vicelīderis Lorenco, kurš atpaliek tikai 11 punktus.

Nākamais posms jau šonedēļ, 25. oktobrī, Malaizijā.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-23 12:35, pirms 9 gadiem
Nu, ņemot vērā pēdējā apļa notikumus, šķiet, ka Doktors šoreiz tiešām auzās iebraucis.

     [+] [-]

, 2015-10-23 13:52, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: cik veca ir šī VR#46 bilde??
Šodienas. Uzņemta pirms treniņbraucieniem Sepangā.

     [+] [-]

, 2015-10-23 14:22, pirms 9 gadiem
pix.crash.net

MM#93 apļa laiki

aizdomīga jau liekas tā sacīkste, bet pieņemu, ka VR angliski varbūt arī nemācēja tik labi izteikties kā būtu to darījis itāliski.
protams arī jāsāk spēlēt mindgames no abām pusēm, JLO jau to darījā pirms Japānas posma ar it kā gūtu pleca traumu.
spriedze jau ar tomēr milzīga vīriem.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-23 14:31, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: cik veca ir šī VR#46 bilde??
riktīgs ponijs

     [+] [-]

, 2015-10-25 21:52, pirms 9 gadiem
Doktors auzās neiebrauca kā te viens raksta.
Bet Markesa ātrums Filipailendā pat ne apļa garumā, bet pēdējos 6 līkumos bija ļoti iespaidīgs, izskatījās, ka viņš brauca pirzdams. Lorenco apdzina divos līkumos.