Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvija otrajā vietā Nāciju kausā blakusvāģiem

Andrejs Siliņš

Latvija otrajā vietā Nāciju kausā blakusvāģiem
Jānis (pa labi) un Lauris Daideri
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Svētdien Nīderlandē notikušajā Eiropas Nāciju kausa izcīņā motokrosā blakusvāģu klasē uzvaru izcīnīja mājiniece Nīderlande, savukārt Latvijas komanda izcīnīja otro vietu.

Latviju Nāciju kausā pārstāvēja trīs ekipāžas: Arnolds Sīlis un Bruno Kaelins, Jānis un Lauris Daideri, kā arī Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks. Nīderlandes ekipāžā kopā ar Etjēnu Baksu startēja Kaspars Stupelis, savukārt beļģu ekipāžā pie Jorisam Hendriksam kantēja Kaspars Liepiņš. Ilvars Skūltāns startēja pie Lietuvas ekipāžas.

Kvalifikācijas A grupā tieši Stupeļa un Liepiņa ekipāžas bija labākās, bet ceturtā vieta Sīlim/Kaelinam. B grupā brāļi Daideri ieņēma otro vietu, bet C grupā Rupeiks un Mucenieks bija trešie. Pēc kvalifikācijas Latvija ar pieciem punktiem bija trešajā vietā.

Beļģis Jans Hendrikss sacensībās gan nestartēja ģimenes apstākļu dēļ, un tas beļģiem bija ievērojams iztrūkums.

Pirmajā braucienā ātrākie bija Bakss un Stupelis, bet Daideri ieņēma trešo vietu. Sīlim un Kaelinam 11. vieta Otrajā braucienā Daideri palika trešie, Rupeiks un Mucenieks - devītie. Trešajā braucienā Rupeiks un Mucenieks finišēja trešajā vietā, savukārt Sīlis un Kaelins bija desmitie. Līdz ar to trijos braucienos Latvija sakrāja 28 punktus, ieņemot otro vietu.

Pārliecinoša uzvara mājiniecei Nīderlandei (deviņi punkti), bet trešajā vietā palikušo Lielbritāniju latvieši apsteidza par sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Sidecar Motocross Racing - WorldWide

  +1 [+] [-]

, 2012-09-23 21:14, pirms 12 gadiem
Malači!! Nebiju gaidījis tik labu rezultātu.

     [+] [-]

, 2012-09-23 21:20, pirms 12 gadiem
Kapēc raksts nav izcelts?
Man jau liekas, ka pietiekami labs sniegums priekš Latvijas

     [+] [-]

, 2012-09-23 22:02, pirms 12 gadiem
Tiešams lielisks sasniegums.... MALAČI!

     [+] [-]

, 2012-09-24 08:20, pirms 12 gadiem
nesapratu, Nāciju kauss bet ekipāzas internacionālas? WTF?

     [+] [-]

, 2012-09-24 13:04, pirms 12 gadiem
Baigi labi.