Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišulis un Kubuliņš startēs pasaules un Eiropas čempionātā Šveicē

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišulis un Kubuliņš startēs pasaules un Eiropas čempionātā Šveicē
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Facebook.com/reisulis

Šajās brīvdienās 24. un 25. augustā Šveicē, Frauenfeldes mototrasē norisināsies pasaules čempionāta 17. no 20 posmiem un Eiropas čempionāta desmitais posms EMX125 klasei motokrosā.

Šveicē pasaules čempionāta MX2 klasē brauks Kārlis Alberts Reišulis (“Monster Energy Yamaha Factory”), kurš pēc septiņiem posmiem Itālijā, diviem Indonēzijā, Čehijā, Beļģijā, Zviedrijā un Nīderlandē MX2 klasē kopā ir ieguvis 140 punktus un kopvērtējuma tabulā ierindojas 17. vietā.

“Šveices posms notiks ļoti interesantā trasē. Ceru, ka sacensības būs labas. Vēl ne reizi šajā trasē neesmu braucis. Visu nedēļu trenējos un kārtīgi gatavojos šīm sacensībām,” saka Kārlis Alberts Reišulis.

MX125 klasē startēs Jēkabs Kubuliņš (“Kristera Serģa Motoklubs”), kurš jau cītīgi gatavojas Šveices posmam. “Aizvadīju treniņu Nīderlandē, ļoti cietā un “špurainā” trasē. Šāda līdzīga būs arī Šveicē. Noskaņojums ir labs. Šajā trasē iepriekš neesmu braucis, cik man zināms, tad tā ir īpatnēja un sarežģīta,” stāsta Jēkabs Kubuliņš. Sportists ir aizvadījis četrus no deviņiem Eiropas čempionāta posmiem Portugālē, Latvijā, Zviedrijā un Nīderlandē. Kopvērtējuma tabulā ir ieguvis 54 punktus un ieņem 21. vietu

8. septembrī Turcijā, Ajonkarahisaras trasē notiks pasaules čempionāta 18. posms, Eiropas čempionāta desmitais posms EMX250 klasei motokrosā. 29. septembrī Spānijā norisināsies Eiropas čempionāta noslēdzošais, 11. sezonas posms EMX125/EMX250 klasei.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)