Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Saldū norisināsies Latvijas kausa "cross country" ceturtais posms

Juris Grīns
Juris Grīns

Saldū norisināsies Latvijas kausa "cross country" ceturtais posms
Foto: Edgars Kisuro

Svētdien, 27. augustā Saldus novadā, Lutriņos, trasē “Alpi” tiks dots starts Latvijas kausa cross country ceturtajam posmam. Šeit sacensības norisināsies trešo reizi. Šogad jaunums – MX Dāmu organizatora kauss, kā arī būs Open 1h, Absolūtie iesācēji organizatora kauss.

Trase “Alpi” ir unikāla ar to, ka tā ir veidota cross country disciplīnai, tās garums ir septiņi kilometri. Šogad trase būs uz otru pusi. Pirmais starts solo klasēm plkst. 11.30. Kvadru klasēm – plkst. 14.30.

Sacensību organizators Raivis Zīrups (“MX Saldus”): “Cerēsim uz labiem laikapstākļiem. Pa nedēļu varētu nedaudz uzlīt, jo pagaidām segums ir sauss. Šogad trase ies uz otru pusi, tā, lai sportistiem ir interesantāk. Aicinām piedalīties arī dāmas, kas vēlas izmēģināt savus spēkus cross country. Esam izveidojuši organizatora kausu MX Dāmām, tā būs klase, kur dāmas tiks apbalvotas atsevišķi. Trase kā vienmēr labi sagatavota. Saglabājot mūsu tradīcīju, cienāsim visus ar gardu zupu, tā būs bez maksas. Gaidīsim sportistus un līdzjutējus ar jauku noskaņojumu. Lai daudz sportistu un interesanta cīņa trasē! Visi laipni aicināti un uz tikšanos sacensībās!”

Trase atvērta treniņiem līdz trešdienai, 23. augustam. Sīkāka informācija, sazinoties ar Raivi – 29150509.

Sacensību nolikums un reģistrācija: https://www.licences.lv/events?disc... līdz līdz piektdienas, 25. augusta plkst. 14:00.

Informāciju sagatavoja:
LaMSF Enduro komisija