Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa vasara iesāksies ar Nacionālā kausa posmu Stelpē

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa vasara iesāksies ar Nacionālā kausa posmu Stelpē
Foto: Māris Stiprais

Sestdien, 1. jūnijā, Stelpē, "Pīlādžu" mototrasē norisināsies Nacionālā kausa trešais posms motokrosā.

Sacensību organizators Ēriks Pīlādzis aicina dalībniekus uz Stelpi doties laicīgi, jau piektdienas pievakarē.

“Infrastruktūra un trase ir gatava uzņemt dalībniekus un skatītājus. Trasē lielas izmaiņas neesam veikuši. Jā, ir daži līkumi nedaudz piekārtoti un pamainīti,” stāsta Ēriks Pīlādzis.

Šonedēļ un nākamnedēļ braucēji ir gaidīti uz treniņiem “Pīlādžu” mototrasē.

“Sestdien, 25. maijā no plkst. 9.00 līdz 11.00 tiek organizēts treniņš bērnu klasēm, bet no plkst. 11.00 līdz 16.00 pieaugušo klasēm. Iepriekšēja pieteikšanās treniņiem nav nepieciešama, taču ir patīkami, ka piezvana un pastāsta, ka atbrauks. Tāda pati dienas kārtība būs arī svētdien, nākam otrdien, 28. maijā ir pēdējais treniņš pirms sacensībām, no plkst. 15.00 līdz 17.00 bērnu klases un no plkst. 17.00 līdz 20.00 pieaugušo klases,” sagatavoties dalībniekus Nacionālā kausa posmam Stelpē, aicina Ēriks Pīlādzis.

Klases: MX50J, MX50V, MX65J, MX65V, MX85J, MX85V, PITBIKE MX, MX ZERO, MX D, MX C, MX B, MX A, MX PRO

TOP3 ātrākie amatieru “A grupas” uzvarētāji saņems naudas balvu no “R.V. Recruitment”. Šis uzņēmums visas sezonas garumā ātrākajiem amatieru “A grupas” TOP3 uzvarētājiem dāvinās naudas balvas.

Pirmais starts sāksies 9:30.

Ieeja: 10,- eiro. Bērniem no 13 līdz 16 gadiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti ieeja: 7,- eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja: bez maksas. Autostāvvieta: 3,- eiro.

Sacensību nolikums: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Dienas kārtība: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Pasākumā var tikt fotografēts un filmēts.

Informāciju sagatavoja:
Annija Slikšjāne
LaMSF praktikante