Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Atgriešanos MXGP šonedēļ piedzīvos Fernandess un Reno

Juris Grīns
Juris Grīns

Atgriešanos MXGP šonedēļ piedzīvos Fernandess un Reno
Maksims Reno. Foto: mxgp.com

Šajā nedēļas nogalē Šveicē gaidāmajā pasaules motokrosa čempionāta posmā atgriešanos pēc savainojumu izārstēšanas piedzīvos vairāki rūpnīcu komandu braucēji.

Pilnā sastāvā MXGP klasē uz starta izies "Honda" komanda, jo Timam Gajseram pievienosies Rubens Fernandess. Spānis jau pirmajā posmā Argentīnā iedzīvojās kājas traumā un bija spiests izlaist visus līdzšinējos posmus. Pirmdien viņš jau sekmīgi aizvadīja motokrosu Spānijā, pēc kā kopā ar komandu tika pieņemts lēmums, ka tehniskā Frauenfeldes trase ir īstā vieta, kur piedzīvot atgriešanos MXGP.

Sezonas sākumā pāris posmus Gajsera komandas biedrs bija Roands van de Mūsdijks. Labus rezultātus sasniegt neizdevās, atkal par sevi lika manīt trauma un sadarbība tika izbeigta. Kopš tā laika Gajsers bija vienīgais komandas braucējs lielajā klasē un šobrīd ir čempionāta līderis.

Atgriešanos Šveicē piedzīvos arī Maksims Reno. "Yamaha" rūpnīcas pārstāvim sezona aprāvās pirms otrā posma Spānijā, jo bija nepieciešams veikt operāciju savainotajai pēdai. Tikai tagad viņš saņēmis zaļo gaismu atgriezties sacensībās, lai gan uz motocikla vēl nav pavadījis daudz laika, līdz ar to uz augstiem rezultātiem sākotnēji nevajadzētu cerēt.

Šobrīd ir neskaidrības par Kalvinu Vlānderenu, jo iepriekšējā posmā "Yamaha" braucējs savainoja ceļgalu. Trauma nav ļoti nopietna, bet vēl nav zināms, vai viņš varēs izies uz starta jau Šveices MXGP posmā.

MX2 klasē "Yamaha" rindās atgriezīsies Tibo Benistāns. Arī viņš daļu sezonas izlaidis traumas dēļ, bet jāatceras, ka pērn tieši Benistāns uzvarēja Šveices posmā. Šobrīd sportists gan nav paguvis aizvadīt daudz treniņus un noteikti būs vajadzīgs laiks, lai atgūtu ātrumu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross news

     [+] [-]

, 2024-08-23 09:43, pirms mēneša
ja Vlanderens varēs braukt,tad iznāk ka GP klasē Yamaha būs 4 braucēji?Vlanderens,Bonakorsi,Gērts un taga vēl Reno.pietiks mehāniķi visiem?)))

     [+] [-]

, 2024-08-23 12:27, pirms mēneša
Yamahai piķis ir.

     [+] [-]

, 2024-08-23 13:42, pirms mēneša
tas gan.)))