Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro jaunas komandas sastāvā nākamgad brauks prestižajā MX1 klasē

Karro jaunas komandas sastāvā nākamgad brauks prestižajā MX1 klasē
Matīss Karro Latvijas GP laikā
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Latviešu motosportists Matīss Karro, kuram šodien aprit 20 gadi, nākamajā sezonā pasaules motokrosa čempionātā startēs prestižajā MX1 klasē, pārstāvot "Boost Energy KTM" komandu, portālu Sportacentrs.com informēja Matīss Karro.

Jau šīs sezonas izskaņā Karro bija doma, ka ir laiks mēģināt pārkāpt uz jaudīgāku klasi jeb MX1. Neskatoties uz šo neveiksmīgo sezonu, kurā Karro cīnījās ar veselības problēmām, sportists šodien noslēdzis līgumu ar angļu komandu "Boost Energy KTM" komandu.

Tā ir Anglijas KTM komanda, kura četrus gadus startēja Anglijas čempionātā, kā arī pagājušajā gadā šī komanda bija redzama dažos pasaules čempionāta posmos. Nākamgad šī vienība startēs visos pasaules čempionāta posmos un arī Anglijas čempionātā. Kā atzina Karro, tad viņam bija arī citi piedāvājumi, taču šis esot bijis vislabākais.

"Esmu priecīgs par līguma parakstīšanu ar Karro, jo viņš ir ātrs jaunietis, kurš daudzas reizes pierādīja, ka var startēt augstākajā līmenī," saka komandas vadītājs Stīvs Tērners. "Traumu dēļ viņam 2011.gada sezona bija neveiksmīga, taču cerams, ka tas viss paliks aiz muguras un viņš brauks tā, kā to māk."

Atgādināsim, ka šogad Karro MX2 klasē startēja tikai sešos posmos, kuros kopā izcīnīja 71 punktu, kas kopvērtējumā viņu ierindoja 22. vietā.

Vairāk informācijas par Karro jauno komandu, par nākamo sezonu, treniņiem un iepriekšējo komandu būs pieejama pirmdien.

  +6 [+] [-]

, 2011-10-21 19:26, pirms 13 gadiem
Nu. patikamas zinas sodien, tad jau veiksmi un izturibu janovel

  +5 [+] [-]

, 2011-10-21 20:06, pirms 13 gadiem
viennoziimiigi laba zinja, man nez kaapeec vienmeer ir liecies ka Matīsam uz lielaa mocha buus vieglaak braukt jo vinsh pats pa sevi ir diezgan garsh un attieciigi arii pasmags ,pats galveinais lai atkal kaadu traumu nedabuj un tad jau arii kaadaa gonkaa tiks ieksh 10niekaa un ja paveiksies arii 5niekaa ko arii noveelu Matīsam

     [+] [-]

, 2011-10-27 00:29, pirms 13 gadiem
kaadi komandas biedri ?