Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Komandas sastāvu Nāciju motokrosam paziņo čempione Francija

Juris Grīns
Juris Grīns

Komandas sastāvu Nāciju motokrosam paziņo čempione Francija
Romēns Fevrs. Foto: mxgp.com

Braucēju sastāvu šoruden gaidāmajam pasaules Nāciju motokrosam (MXoN) nosaukumi pašreizējā čempionvienība Francija. Tāpat braucējus paziņojušas vairākas citas spēcīgas komandas.

Francijai arī šogad būs labas izredzes cīnīties par pirmo vietu. MXGP klasē komandu pārstāvēs Romēns Fevrs, kurš nesen atgriezies trasē pēc savainojuma, MX2 klasē startēs Amerikas 250cc klases motokrosa viens no līderiem Toms Vialle, savukārt OPEN klasē uz starta izies Maksims Reno.

Ļoti spēcīga komanda būs Nīderlandei. MXGP klasē to pārstāvēs Džefrijs Herlingss, MX2 klasē brauks šī brīža pasaules čempionāta pārliecinošais līderis Kajs de Volfs, bet OPEN klasē - Kalvins Vlānderens, kurš gan nupat iedzīvojies ceļgala traumā.

Beļģijas komandā brauks MX2 pasaules čempionātā startējošie brāļi Kūneni un Liams Evertss. Lukass Kūnens sēdīsies uz MXGP motocikla, Saša Kūnens cīnīsies par vietām MX2 kategorijā, savukārt Evertsam būs jāsacenšas OPEN klasē.

Austrālijas komandas galvenās cerības ir brāļi Lorensi, kas ir vieni no vadošajiem braucējiem Amerikas motokrosā un superkrosā. Džets Lorenss, kurš gan šobrīd ir savainots, brauks MXGP klasē, bet Hanters Lorenss "nācijās" startēs ar MX2 motociklu. Viņiem pievienosies Kails Vebsters OPEN klasē.

Vācijas komandas rindās būs Amerikas motokrosā braucošais Kens Rokzens (MXGP), pasaules čempionātā startējošais Simons Langenfelders (MX2), kā arī Makss Nagls (OPEN), kurš pamatā startē Vācijas "MX Masters" seriālā.

Latvijas komanda, tāpat arī Lietuva un Igaunija, savus braucējus sacensībām vēl nav paziņojusi.

Šobrīd apstiprinātie sastāvi: https://mxgpresults.com/mxon/teams

Šogad Nāciju motokross norisināsies no 4. līdz 6. oktobrim Lielbritānijā, "Matterley Basin" trasē.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross news

     [+] [-]

, 2024-08-22 07:24, pirms mēneša
Interesanti, ka Beļģi izlikuši visus braucējus no mx2, Jago Geerts tomēr ir atgriezies no traumas.