Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Fantic" komanda nākamgad MXGP startēs ar diviem braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

"Fantic" komanda nākamgad MXGP startēs ar diviem braucējiem
Foto: mxgp.com

Lai gan klīda runas, ka nākamgad "Fantic" rūpnīcas komanda paplašināsies un MXGP klasē varētu startēt ar trim braucējiem, tās īpašnieks Luiss Vosterss apstiprinājis, ka sastāvs paliks nemainīgs.

"Fantic Factory Racing" komandu šosezon pārstāv Glens Koldenhofs un Braiens Bogerss, un pēc aizvadītiem 16 posmiem abi ieņem vietas pirmajā desmitniekā. Koldenhofs nedēļas nogalē uzvarēja Nīderlandes posma kvalifikācijas sacīkstē, bet kopvērtējumā ir sestais, kamēr Bogerss, vairākus posmus izlaidis, ieņem desmito vietu.

"Nākamgad mēs turpināsim startēt ar diviem braucējiem" apstiprinājis Vosterss. "Tagad ir stabilitāte, viss tiek labi organizēts, tāpēc labāk palikt pie diviem braucējiem."

Koldenhofs jau pirms šīs sezonas noslēdza līgumu uz diviem gadiem, bet Bogerss nesen pagarināja līgumu uz 2025. gadu. Līdz ar to nākamsezon komandas sastāvs paliks nemainīgs.

Tikmēr līgumu ar līdzšinējo komandu "SR Honda" pagarinājis Kevins Horgmo, kurš pašlaik kopvērtējumā ieņem astoto vietu un ir visaugstāk esošais braucējas, kas nepārstāv kādu no rūpnīcas komandām. Debijas MXGP sezonā desmit posmos no 16 norvēģim izdevies iekļūt pirmajā desmitniekā. Sportistam esot bijuši piedāvājumi arī no citām komandām.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross news