Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nākamsvētdien Ugālē tiks aizvadīts trešais LČ posms mototriālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nākamsvētdien Ugālē tiks aizvadīts trešais LČ posms mototriālā
Kristers Einass. Foto: Facebook.com/krister.einass

Jau pēc nepilnām divām nedēļām Ugālē tiks aizvadīts trešais posms Latvijas čempionātam mototriālā. Sacensības paredzētas jau 3. jūlijā.

Iepriekšējais posms tika aizvadīts Priežkalnos. Sacensības toreiz pulcēja 98 dalībniekus. Prestižākajā ''Trial GP'' klasē uzvaras laurus plūca Kristers Einass.

Kā ierasts, šis būs ne vien LČ posms, bet arī amatieru, junioru un bērnu apvienotais čempionāta posms. Dienu iepriekš turpat tiks aizvadīts arī ''Karters kauss'' velotriālā.

Šosezon paredzēti septiņi posmi LČ ietvaros .Pagaidām, skaidrs, ka piloti tiksies arī Grobiņā, Jelgavā un Siguldā. Paralēli LČ posmiem, jūlija beigās tiks aizvadītas arī Latvijas klubu sacensības triālā jeb ''Minikauss''/''Senču kauss''. Oktobra ievadā šīm sacensībām būs arī otrais posms. Novembrī un decembrī sportisti varēs cīkstēties ''Ziemas kausa'' ietvaros.

Latvijas klubu čempionāta ietvaros pirmajā vietā patlaban atrodas ''Sigulda Racing Team'' ar 501,8 punktiem. Otrā ar 497,5 punktiem ir ''AG Xtreme'', bet trešā - ''MT Racing Team'' (419,8 punkti).

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv