Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempions Gajsers smagajā kritienā guvis labā augšstilba kaula lūzumu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

MXGP čempions Gajsers smagajā kritienā guvis labā augšstilba kaula lūzumu
Tims Gajsers. Foto: Team HRC

Svētdien Itālijā tika aizvadīts Itālijas atklātais čempionāta otrais posms, kurā startēja arī brāļi Kārlis Alberts Reišulis un Jānis Mārtiņš Reišulis. MX1 klasē smagā savainojumā iedzīvojies četrkārtējais MXGP čempions Tims Gajsers, kuram konstatēts lauzts labais augšstilba kauls.

MX1 klasē, uzvarot abos braucienos, uzvarēja Sīvers (50 pts), aiz sevis atstājot Rubenu Fernandezu (42) un Reno (34). Ātrs bija arī Team HRC komandas braucējs Gajsers, kurš pirmajā braucienā finišēja otrais, bet diemžēl otrajā braucienā sportists pēc tramplīna piedzīvoja smagu kritienu, pēc kura sacensības uz īsu brīdi tika apturētas, jo sportistam tika sniegta palīdzība turpat trasē.

Vēlāk sportists tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas padziļinātas pārbaudes. Tajās tika konstatēts, ka Gajseram ir lauzts labais augšstilba kauls, un viņam tiks veikta operācija. Komandas paziņojumā teikts, ka šobrīd nav zināms, kad sportists varēs atgriezties trasē, taču tas noteikti nebūs tik drīz.

Šīs sacensības Gajsers, tāpat kā citi, izmantoja kā iesildīšanos pirms 2023. gada MXGP pasaules čempionāta sākuma, kas sāksies 12.martā.

     [+] [-]

, 2023-02-21 07:46, pirms gada
Katru sezonu kāds no lielajiem favorītiem jau sākumā notraumējas.

     [+] [-]

, 2023-02-21 08:56, pirms gada
Nja, aizpagājušā sezona bija tā, kurā gan Fevrs, gan Gajsers, gan Herlings līdz pašam beigām cīnījās par titulu, visiem bija kaut kādas izlaistas gonkas, mikrotraumas utt, piekrītu, ka žēl, ka atkal viens no top pretendentiem necīnīsies pr titulu.

     [+] [-]

, 2023-02-21 13:56, pirms gada
Nu re,Paulītim par vienu konkurentu mazāk...

     [+] [-]

, 2023-02-21 16:38, pirms gada
terex, Paulītis pats vēl nevar iziet uz starta.