Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Video: Skijoringa sacīkstes no slēpotāja skatpunkta

Juris Grīns
Juris Grīns
Ziema šogad palutināja ar iespēju aizvadīt ne vienas vien skijoringa sacensības. Vērienīgākās no tām bija svētdien notikušās "Red Bull Twitch'n'Ride", kas risinājās Cēsīs. Šajā video aplūkosim, kā cīkstēšanās trasē izskatījās no slēpotāja skatpunkta. Video uzņēmusi spēcīgo sportistu Andra Štendenberga un Egīla Āboliņa komanda.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2015-02-22 10:38, pirms 9 gadiem
Interesanti Drošvien kājas slēpotājam pēc šāda pasākuma beigtas

     [+] [-]

, 2015-02-22 10:48, pirms 9 gadiem
slēpes arī pēc mača droši vien beigtas.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-22 12:04, pirms 9 gadiem
Nav tik traki, ar taam sleepeem, bet jaa, taas dabuu ciest. Sleepotajam vajag ljoti labu fizisko sagatavotiibu, ne jau tikai kaajas tur straadaa, sleepotaajs ar savu aktiivu darboshanos nodroshina labaaku motocikla tureeshanos uz ledus, ir kad ljoti slidenos posmos paliidz bremzeeties. Ja trasee daudz sniega, vai rupjs ledus segums, ar moci tad atkal var apstaaties aatraak, nekaa ar sleepeem. Nobrauciens no kalna saliidzinoshi ir taads "beerniskjiigs" pasaakums tomeer. Ljoti labi dzeki skijoringa sleepotaaji (praktiski uzreiz) bij kas naaca no Freestyle Mogula brauceejiem. Bet arii shobriid jau ir daudz jaunu chalju sleepotaajos, un sporta discipliinas vai aizraushanaas ir visdazhaadaakaas.