Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Stupelim labākais posms sezonā, Bakss aizcīnās līdz piektajam titulam

Blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta pēdējā posmā Vācijā, Rudersbergas trasē sezonas labākās sacīkstes aizvadīja Gerts Gordejevs ar Kasparu Stupeli, divu braucienu summā izcīnot augsto piekto vietu, kas kopvērtējuma gala tabulā viņiem ļāva pacelties līdz astotajai pozīcijai. Tikmēr uz šo posmu ieradušies kā sezonas vicelīderi, titulu Kertam Varikam un Lari Kunnasam no rokām "izrāva" Etjēns Bakss un Ondrejs Čermaks. Baksam šis ir jau piektais PČ tituls karjerā. Piedāvājam atskatu uz sacīkšu dienas notikumiem.

Foto: WSC

Brāļi Lielbārži, Neija un Lizanders šajā nedēļas nogalē startēs Nīderlandē

11. un 12. maijā Nīderlandē, Hērdē notiks pasaules čempionāta otrais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta otrais posms kvadriciklu motokrosā.
Pauls Jonass. Foto: MXGP

Pasaules motokrosa čempionāts turpinās Spānijā

11. un 12. maijā Spānijā, Galīcijā, ātrajā Lugo mototrasē norisināsies pasaules čempionāta sestais un Eiropas čempionāta (EMX125 klasei) ceturtais posms motokrosā.
Toms Dankerts trešajā vietā. Foto: lamsf.lv

Dankerts Polijā Ziemeļvalstu zonas Eiropas čempionātā izcīna trešo vietu

Polijas pilsētā Oborņikos aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms MX65 un MX85 klasei un Eiropas čempionāta trešais posms MX Dāmu klasei. No Latvijas MX65 klasē startēja 11 braucēji, MX85 klasē septiņi dalībnieki un MX Dāmu klasē Patrīcija Bērziņa.