Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Strauji tuvojas motokrosa sezonas beigas: NK pirmspēdējais posms Staicelē jau drīz

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Strauji tuvojas motokrosa sezonas beigas: NK pirmspēdējais posms Staicelē jau drīz
Tomass Šaicāns. Foto: Andris Smilšarājs

10. septembrī Staicelē atgriezīsies motokross. Tur norisināsies Nacionālā kausa septītais un pirmspēdējais posms šosezon.

Strauji izskaņai tuvojas ne vien NK, bet arī visa motokrosa sezona, tāpēc uzvaras cena ir tik augsta kā nekad.

NK ir sacīkstes, kurās piloti tiek iedalīti klasēs pēc ātruma un prasmēm. Tajās ir iespēja cīnīties par medaļām arī amatieriem un jauniem braucējiem.

Interesantākās cīņas paredzētas tieši starp MX Pro un MX A pilotiem. Arī jauno stūrmaņu sacīkstes būs ļoti aizraujošas, tāpēc skatītājiem garlaicīgi nebūs.

Iepriekšējais NK etaps norisinājās 9. jūlijā Stendē. Toreiz nomināli prestižākajā MX Pro klasē triumfēja Jānis Kārkliņš.

Pēdējais posms tikmēr plānots 8. oktobrī, kad piloti tiksies Jūrkalnē. Tad arī tiks noskaidroti visi šī motokrosa seriāla čempioni. Jāpiemin gan, ka 27. augustā gaidāms sestais NK posms, kas norisināsies Siguldā.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT