Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro par piedzīvojumiem ASV, par treniņiem...

Karro par piedzīvojumiem ASV, par treniņiem...
Matīss Karro ASV treniņā
Foto: No Karro personīgā arhīva

Latvijas motokrosa zvaigzne Matīss Karro pirms neilga laika devās uz ASV, lai veselu mēnesi gatavotos jaunajai motokrosa sezonai. Lūk, ko sportists stāsta par savām gaitām ASV.

''Atrodos ASV jeb precīzāk Kalifornijā, netālu no Losandželosas. Ja runājam par laikapstākļiem, tad šeit ir diezgan silti, lai arī no kalniem nedaudz pūš vējš. Gaisa temperatūra varētu būt ap 18 grādiem. Pirms lidoju uz šejieni, nezināju, ka te šobrīd skaitās ziema. Biju līdzi sakrāmējis šortus un T-kreklus, taču prasās arī džemperis,'' iesāk Matīss Karro.

''8.janvārī man radās iespēja aizbraukt un paskatīties ''AMA Superkrosu Anaheim 1'' sacensības. Man tās ļoti patika un visu laiku nagi tā vien niezēja, jo gribējās arī pašam izbraukt un pacīkstēties ar visiem lielajiem un varenajiem sportistiem. Svētdien bija plānots braukt pirmo treniņu, bet čomi, kuri ir kopā ar mums, no rīta dīzeļa mašīnā ielēja benzīnu, tāpēc arī bijām spiesti palikt mājās. Tā vietā aizvadīju skriešanas treniņus,'' otrās dienas notikumus stāsta Matīss.

''Pirmdien (10.janvāris) mašīnu sataisīja un beidzot varējām doties un aizvadīt treniņu. Sākumā bija grūti pierast. Izbraucu vairākus braucienu un beigās aizgāja pavisam labi. Visu dienu pavadīju trasē. Treniņš ievilkās līdz pat tumsai, tāpēc tika ieslēgts trases apgaismojums. Nedaudz vēlāk vienā trases galā apgaismojums pazuda, bet, ņemot vērā to, ka trase jau bija piebraukta, treniņš varēja turpināties arī pustumsā,'' pirmā treniņa iespaidus stāsta mūsu sportists.

''Otrdien pēc pirmdienas treniņiem muskuļi nesāpēja tik traki, kā biju domājis. Trešdien bija plānots braukt treniņu, bet beigās izdomājām, ka jāpaņem brīvdiena, lai ceturtdien tiktu uz Glen Helen trasi, kur pagājušogad norisinājās pasaules čempionāta posms. Ko mēs darījām trešdien? Neko īpašu. Izmazgājām visas braukšanas drēbes, sakopu savu mocīti un, protams, arī pie fiziskā pastrādāju, un tā arī visa diena pagāja. Ceturtdien jau vairs nevarēju sagaidīt, kad atkal tikšu uz mocīša, lai varētu pabraukt. Kā jau bija plānots, braucām uz Glen Helen trasi. Uz šo trasi bija ieradušies daudz zināmi braucēji, kā Kairolī, Desalle, Baragans. Satiku arī mūsu Latviešu braucēju Kristeru Teko. Šī trase man jau bija zināma pēc pagājušogad šeit notikušā pasaules čempionāta posma. Trase gan bija saīsināta un nedaudz savādāka, taču ļoti forša. Visu dienu atkal nobraukājos un biju ļoti priecīgs par šo dienu. Pēc treniņa mašīnā sākam kraut močus, kad dzirdējām, kā viens no mūsu mehāniķiem bļauj HELP. Visu dienu mēs gājām pāri tādai mazai upītei, kurā pat ūdens nebija, taču mehāniķis bija pamanījies iekāpt grimstošajās smiltīs. Šis jau bija iegrimis līdz p...... , līdz mēs viņu izvilkām ārā. Tas bija šīs dienas labs kuriozs,'' turpina Karro.

''Piektdien braucām uz trasi ar nosaukumu Perris. Šī bija ļoti tehniska trase ar amerikāņu stila lēcieniem (lieliem). Kā sākām braukt, tā līdz pašam vakaram braucām, jo trase bija ļoti forša. Dienas beigās gan tulznas uz rokām jau sāka parādīties, taču tas pieder pie lietas. Sestdien gan paņēmu brīvdienu.''

Tā, lūk man te ASV iet. Paldies visiem, kas mani atbalsta!

Informāciju sagatavoja:
Matīss Karro

  -1 [+] [-]

, 2011-01-18 15:12, pirms 13 gadiem
Būtu interesanti Matīsu redzēt AMA SX ''laitos''

  -1 [+] [-]

, 2011-01-18 15:58, pirms 13 gadiem
Varēja bildi ielikt, lai vismaz seja redzama.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-18 16:00, pirms 13 gadiem
Šis jau bija iegrimis līdz p......

  +3 [+] [-]

, 2011-01-18 17:25, pirms 13 gadiem
tuiries vecit.

     [+] [-]

, 2011-01-18 19:11, pirms 13 gadiem
varētu Puče šo nointervēt, jo es personīgi un domāju, ka arī vēl daudzi citi cilvēki, par Karro zina tikai to, ka viņš ir motokrosists

     [+] [-]

, 2011-01-19 08:50, pirms 13 gadiem
KAIROLI! autor, burti nedaudz sajaukti vietām!