Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sestdien Lubānā risināsies Latvijas kauss motokrosā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sestdien Lubānā risināsies Latvijas kauss motokrosā
Foto: LaMSF

18. maijā Lubānā, “Lubānas” mototrasē, notiks Latvijas kausa otrais posms motokrosā. Šogad “Lubānas” mototrasē veiktas interesantas izmaiņas un ieviesti daži jauninājumi.

Sacensību organizators Guntis Klikučs pastāstīja, ka šogad trasē ir izveidota viļņu sekcija, kas iepriekšējos gadus nav bijusi. ''Tas dažiem sportistiem varētu būt tāds kā pārsteigums. Tā nav nemaz tik viegli izbraucama,” saka organizators Guntis Klikučs.

Arī par mazajiem sportistiem ir padomāts. Jaunāko klašu braucējiem arī būs pamainīta trases konfigurācija. ''Strādājam, atjaunojam, pamainām un atsvaidzinām, lai katru gadu trasē nav viens un tas pats. Domāju, ka viss izdosies, kā vienmēr. Sacensībās aicinām visus sportistus! Laikapstākļi būs labi. Galvenais, lai visiem līdzi ir labs noskaņojums. Novēlu visiem dalībniekiem veiksmīgus startus. Tiekamies Lubānā!”

Sacensības notiks šādās ieskaites klasēs: MX50 Rūķi, MX50 Rūķi Open, MX50 J, MX50 V, MX65 J, MX65 V, MX85 J, MX85 V, MX Iesācēji, MX15+. MX30+, MX40+, MX45+, MX50+, MX55+, Q100, Q Juniori, Q Kids, Q Iesācēji.

Sacensību nolikums,
Dienas kārtība.

Pirmais starts plkst. 10.15.

Ieeja BEZ MAKSAS

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)