Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Apē notiks 40."Vaidavas kausa" izcīņa

Apē notiks 40."Vaidavas kausa" izcīņa
Foto: Ainārs Gaidis

Nedēļas nogalē Apē notiks "Vaidavas kausa" 40.jubilejas sacensības un Latvijas motokrosa čempionāta otrais posms. Sarežģītajā, grūtajā, bet ļoti interesantajā un pārskatāmajā Arvīda Levana vārdā nosauktajā Apes mototrasē startēs daudzi labākie Baltijas valstu motokrosa braucēji! Notiks arī atraktīvās cīņas "Zelta mopēds" klasēs un jaunums Apes trasē – Retro klases motociklu brauciens.

Apaļās jubilejas gaisotnē būs iespēja sastapt un godināt daudzus leģendārus motosportistus – galveno balvu ieguvējus, redzēt vēsturisku fotogaleriju, iegūt plakātus un uzlīmes, kā arī ļoti daudzu slavenu motosportistu autogrāfus.

"Vaidavas kausa" tradicionāli aizraujošās sportiskās intrigas papildinās gan vairākas izmaiņas trasē, gan cīņas par "Elkšņu" ceļojošo kausu 85 cm3 klasē, gan citi pārsteigumi un balvas. Skatītājus gaidīs loterija uz svētdienas ieejas biļetēm.

Aicinām iemūžināt fotogrāfijās spilgtus motokrosa mirkļus, lai visi kopīgi varam gatavot materiālus jaunām fotoizstādēm par motokrosu!

Jau piektdien D.Ozoliņa Apes vidusskolā plkst.17.00 Apes jauniešu klubs "Sliedes" noorganizējis iespēju ikvienam interesentam tikties ar Pasaules čempionātu dalībniekiem: "Motoklubs Ape" sportisti, alūksnieti Samantu Jostu un motokluba "Elkšņi" sportistiem, brāļiem Augustu un Robertu Justiem.

Informāciju sagatavoja:
Astra Binde,
Motokluba "Ape" pārstāve

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 22:35, pirms 11 gadiem
Vaidavas kauss 2013

     [+] [-]

, 2013-05-17 09:47, pirms 11 gadiem
Tak varēja 3 dienā uztaisīt F-5000 pa Vaidavas upi!