Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

De Volfs pludmales motokrosā uzveic titulēto Herlingsu

Juris Grīns
Juris Grīns

De Volfs pludmales motokrosā uzveic titulēto Herlingsu
Kajs de Volfs. Foto: Husqvarna Motorcycles

Nīderlandē aizvadītas pludmales motokrosa sacensības "Strandcross Lemmer", par uzvarētāju kļūstot MX2 pasaules motokrosa čempionāta braucējam Kajam de Volfam, kamēr otro vietu izcīnīja titulētais MXGP braucējs Džefrijs Herlingss.

De Volfs šogad pēc uzvaras Latvijas posmā kļuva par pasaules čempionāta līderi, tomēr vēlāk no šīs cīņas izkrita, traumas dēļ vairākus posmus bija spiests izlaists un MX2 kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā. Herlingss MXGP klasē izlaida gandrīz pusi sezonas, gala kopvērtējumā ierindojoties astotajā vietā.

Lemmeres trasē abi holandieši sacentās ātrākajā 500cc klasē. De Volfs uzvarēja gan pirmajā, gan otrajā finālbraucienā. Helingss pirmajā sacīkstē izstājās, bet otrā brauciena pirmajā pusē krita, pēc tam pietuvojās līderim, taču mēģinājumi apdzīt nesekmējās un rezultātā otrā vieta.

Superfinālā De Volfs bija nepārspējams. Viņam izdevās izcelt startu un vēlāk noturēt pirmo pozīciju. Daļu sacīkstes sportists tehnisku problēmu dēļ varēja braukt tikai ar otro pārnesumu, vienubrīd Herlingss bija pietuvojies, taču sacīkstes turpinājumā atkāpās un finišēja otrais. Trešais bija Miša Bojs de Vāls.

Talantīgā Lotte van Drunena ieņēma devīto vietu un superfinālā bija ātrākā no 250cc klases braucējiem.

Superfināla rezultāti: