Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kurpnieka un Daidera ekipāžas sešiniekā PČ posmā Francijā

Kurpnieka un Daidera ekipāžas sešiniekā PČ posmā Francijā
Bens Adrijensens un Lauris Daiders
Foto: facebook.com/zijspanteamAdriaenssen

Pasaules čempionāta trešajā posmā motokrosā blakusvāģu ekipāžām - Francijas "Grand Prix" izcīņā - šodien Brū piekto un sesto vietu ieguva attiecīgi Haralda Kurpnieka un Laura Daidera ekipāžas.

Latviešu kantētāja Haralda Kuprnieka un beļģa Mārvina Vanlušena ekipāža pirmajā braucienā ieguva ceturto vietu, bet otrajā braucienā ierindojās piektajā pozīcijā. Tikmēr kantētāja Laura Daidera un beļģa Dana Adrijansena ekipāža gan pirmajā, gan otrajā braucienā finišēja sestajā vietā.

Brū startēja vēl divu Latvijas kantētāju ekipāžas. Elvijs Mucenieks kopā ar beļģi Kristofu Santermansu ieguva astoto vietu (pirmajā braucienā viņi bija desmitie, bet otrajā - astotie). Savukārt Artūrs Linters, kurš brauc kopā ar krievu Igoru Rodionovu, posmā ieguva 15. vietu (pirmajā braucienā viņi ieguva 18. vietu, bet otrajā - 14. vietu).

Francijas "Grand Prix" uzvarēja mājinieki Valentīns Žiro un Nikolā Musē, kuri bija ātrākie abos braucienos, otro vietu ieņēma Beļģijas un Nīderlandes duets Jans Hendrikss un Bens van den Bogārts, bet trešie bija briti Stjuarts Brauns un Džošs Čemberlens.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ar 122 punktiem saglabā desmitkārtējais pasaules čempions nīderlandietis Daniels Vilemsens, kurš Francijas "Grand Prix" ieguva ceturto vietu. Adrijansens un Daiders ar 107 punktiem ir trešajā vietā, Vanlušens un Kurpnieks ar 103 punktiem ir pozīciju zemāk, Santermanss un Mucenieks ar 57 punktiem ir desmitie, bet Rodionovs un Linters ar 26 punktus atrodas 17. vietā. Pasaules čempionāta ceturtais posms 11. un 12. jūnijā risināsies Šopfhaimā (Vācija).

Izmantotie resursi:
sidecarcross.com