Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Forato MXGP karjeru gatavojas turpināt uz "Honda" motocikla

Juris Grīns
Juris Grīns

Forato MXGP karjeru gatavojas turpināt uz "Honda" motocikla
Alberto Forato. Foto: mxgp.com

Kamēr Pauls Jonass jau noslēdzis līgumu ar "Kawasaki" rūpnīcu, viņa līdzšinējais komandas biedrs Alberto Forato nākamgad, visticamāk, startēs "SR Motoblouz Honda" komandā.

Šīs sezonas pašā ievadā Forato iedzīvojās savainojumā un trasē atgriezās vien uz pasaules motokrosa čempionāta 13. posmu. Tomēr itāļu sportista rezultāti bija cerīgi, vienā no finālbraucieniem pēdējā posmā Spānijā viņš pat finišēja piektajā vietā.

Tomēr pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka "Standing Construct Honda" komanda savu darbību nākamgad neturpinās. Līdz ar to Forato nepieciešams ātri atrast sev jaunu komandu, lai varētu turpināt MXGP karjeru.

Kļuvis zināms, ka Forato, visticamāk, pievienosies "SR Motoblouz Honda" sastāvam. Šī ir viena no labākajām privātajām MXGP komandām, līdzīgi kā bija "Standing Construct Honda". Šogad tās braucēji Kevins Horgmo un Valentīns Guilo ieņēma astoto un devīto vietu MXGP pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Jau paziņots, ka Horgmo turpinās pārstāvēt Francijā bāzēto komandu arī nākamgad, bet drīzumā gaidāms paziņojums par Forato pievienošanos sastāvam. Šobrīd vēl nav zināms, ko nākamgad darīs Guilo.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross news

     [+] [-]

, 2024-10-14 22:05, pirms 2 nedēļām
Nav tik vel skaidrs kas ar Husqarnu un Gas Gas.