Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis: "Startā noslāpa mocis, cīņu sākām no 25. pozīcijas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Stupelis: "Startā noslāpa mocis, cīņu sākām no 25. pozīcijas"
Jāņa Daidera un Kaspara Stupeļa ekipāža
Foto: Josef Hejnal, motolevel.com

Motokrosa komanda "X-Kross" šajā nedēļas nogalē piedalās vairākās sacīkstēs tepat Latvijā un Lietuvā, kā arī tālākajā Čehijā, kur norisinās pasaules čempionāta trešais posms blakusvāģiem. Jānis Daiders un Kaspars Stupelis šodien finālbraucienos pie starta stāsies kā divpadsmitie.

Kvalifikācijas sacensībās Kramolinas trasē Daiders un Stupelis B grupas sacīkstēs finišēja sestajā vietā, lai gan startā bija problēmas ar motociklu, kā dēļ cīņu nācās sākt no beigām.

Par aizvadīto kvalifikācijas braucienu stāsta Kaspars Stupelis: "Apļu laiki ļoti blīvi, trase ātra – nav īpaši tehniska, var izpildīt visus elementus. Darījām, ko varējām. Brīvajos treniņos un pirmskvalifikācijā B grupā piektais laiks. Pirms kvalifikācijas brauciena uznāca negaiss un trase pamainījās. Startā atkal noslāpa mocis, līdzīgi kā Aizputē. No 25. vietas aizcīnījāmies līdz sestajai, kas nozīmē, ka svētdien uz finālbraucienu startiem dosimies no 12. pozīcijas."

Jau vēstīts, ka Kristofs Santermanss un Lauris Daiders A grupā izcīnīja ceturto vietu, Valentīns Žirū un Elvijs Mucenieks B grupā finišēja otrie, trešo vietu sasniedzot Marvinam Vanlučenam un Haraldam Kurpniekam. Abās grupās startēja pa 25 ekipāžām.

     [+] [-]

, 2017-05-14 15:07, pirms 7 gadiem
ir kaukur live iespēja redzēt

     [+] [-]

, 2017-05-14 15:08, pirms 7 gadiem
kautvai teksta